Avis pour Chaflo & Co

1614 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.5
1614 avis
date score
Guy U.
Avis du: 24/03/2019
Guy U. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Aangename sfeer en heel vriendelijk personeel....

Aangename sfeer en heel vriendelijk personeel. De lunch was heel lekker. Bv VT

Jean-Paul
Avis du: 23/03/2019
Jean-Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heerlijk getafeld in een toffe omgeving en...

Heerlijk getafeld in een toffe omgeving en met supervriendelijke bediening

wylocke
Avis du: 22/03/2019
wylocke recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Het eten was smakelijk....

Het eten was smakelijk.

Ellen G.
Avis du: 20/03/2019
Ellen G. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig...

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig interieur. Kortom, alles wat een goed restaurant nodig heeft.

Theo
Avis du: 18/03/2019
Theo recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Alles was prima in orde en gans onze groep...

Alles was prima in orde en gans onze groep was zeer tevreden over zowel het eten, de bediening als de sfeer; een aanrader.

Obed C.
Avis du: 18/03/2019
Obed C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Eerst en vooral is het gezellig en heb je genoe...

Eerst en vooral is het gezellig en heb je genoeg plaats en zit je op je gemak. Tafels zijn zeer netjes gedekt. Vlugge en correcte bediening en attentvol. Het eten was heel lekker, maar ik had het ongeluk dat mijn vis niet gaar was. Ze hebben het weggenomen en ik kreeg nadien een ander stuk vis. Ook de wijn was ok. Voor herhaling vatbaar.

Pascal
Avis du: 18/03/2019
Pascal recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zoals altijd was het eten en de bediening ...

Zoals altijd was het eten en de bediening perfect. Een minpunt vonden wij de plaats voor vier personen ter hoogte van het toilet en ingang tapas. Het was er nogal donker om te eten.

Katrien
Avis du: 17/03/2019
Katrien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening, lekker eten, goede prijs...

Vlotte bediening, lekker eten, goede prijs - kwaliteit... Altijd een leuke ervaring..

Linda
Avis du: 16/03/2019
Linda recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Eten in orde - bediening in orde - prijs/kwalit...

Eten in orde - bediening in orde - prijs/kwaliteit is goed!

Sabine
Avis du: 16/03/2019
Sabine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Gezellig vernieuwd, vlotte en vriendelijke...

Gezellig vernieuwd, vlotte en vriendelijke bediening. We hadden mensen uit Ierland mee en die werden spontaan in het Engels aangesproken en geholpen want de kaart is enkel in het Nederlands.

date score