Avis pour 't Stoofpotje Ii

176 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
176 avis
date score
Fred
Avis du: 19/09/2022

Het restaurant bleek gesloten te zijn in verban...

Het restaurant bleek gesloten te zijn in verband met vakantie. Slordig dat dat niet in het reserveringssysteem werd aangegeven.

Katelijne
Avis du: 14/01/2019
Katelijne recommande ce restaurant pour: Groupes

We hadden op voorhand gereserveerd. Te weinig...

We hadden op voorhand gereserveerd. Te weinig personeel, waardoor de wachttijden veel te lang waren, tot 1u voor een aperitief en tot 2,5 uur voor 1 gerecht.

armand
Avis du: 09/08/2021
armand recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Was gewoon lekker ... jammer dat we geen koffie...

Was gewoon lekker ... jammer dat we geen koffie konden krijgen inplaats van het gratis drankje ... we drinken geen alcohol!

Nancy
Avis du: 16/10/2017
Nancy recommande ce restaurant pour: Couples

Er waren slechts 2 tafels bezet waardoor het...

Er waren slechts 2 tafels bezet waardoor het ongezellig was, eten was niet speciaal (mij gegrilde scampi's waren koud en niets gekruid ). Het personeel kon niet lachen.

Barbara
Avis du: 02/09/2017
Barbara recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker eten, goeie service, zeer betaalbaar...

lekker eten, goeie service, zeer betaalbaar

Filip
Avis du: 28/07/2022
Filip recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was lekker maar een wachttijd van...

Het eten was lekker maar een wachttijd van 2 uur en tussendoor nog niet vragen of er iets moet zijn om te drinken. Kermis of niet, ofwel voorzie je voldoende personeel ofwel aanvaard je minder gasten.

Sophie
Avis du: 06/08/2021
Sophie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

goede prijs-kwaliteit...

goede prijs-kwaliteit

Nathalie
Avis du: 22/09/2019
Nathalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Verrassende gerechten!...

Verrassende gerechten!

Filip
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Digestif ou liqueur offert
Avis du: 09/10/2018
Filip recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vlotte bediening, goede prijs-kwal...

Lekker eten, vlotte bediening, goede prijs-kwaliteit verhouding

Luc
Avis du: 26/06/2017
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Gezellig, vriendelijke bediening, dranken in...

Gezellig, vriendelijke bediening, dranken in orde, prijs kwaliteit OK

date score
×
Logo

Haute gastronomy +150 restaurants Menus 3-services € 27 du 7 - 23 octobre

Avec un compte, vous pouvez déjà réserver pour les RestoDays à partir du 27 septembre.

Avantages de votre compte gratuit :

Restez par mail au courant des promotions dans les restaurants
Gérez vos favoris, avis, reservations et votre profil
Accédez aux réservations en avant-première pour certains de nos événements incontournables tels que les RestoDays.

Inscrivez-vous avec votre compte Facebook

Recommandé

Le moyen le plus facile de vous connecter à Resto.be

ou

Créez votre compte ici