Avis pour De Drie Zilveren Kannen

4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.1
4 avis
date score
Kurt
Avis du: inconnu

Wij hadden in restaurant "De drie zilveren...

Wij hadden in restaurant "De drie zilveren kannen" voor het menu (32 euro) gekozen. De kwaliteit van het eten en van de bediening was over de hele lijn ondermaats. Het hoofdgerecht (vis) was niet doorbakken en niet vers. Onze vraag om dit recht te zetten voor één van de vier borden werd niet bepaald vriendelijk onthaald. Het voorgerecht en het nagerecht waren niet op niveau van een restaurant of zelfs een brasserie. Bij de rekening werd de bediening buitengewoon grof en onbeleefd toen we aangaven dat het beter kon. Volgde de reactie: "dan moet u maar bij Quick gaan eten" en "het menu kost slechts 32 euro". Kortom geen aanrader!

Gary
Avis du: inconnu

heerlijk gegeten! een aanrader! zeker voor...

heerlijk gegeten! een aanrader! zeker voor herhaling vatbaar!

Laurent
Avis du: inconnu

toevallig langsgelopen op een mooie zomeravond...

toevallig langsgelopen op een mooie zomeravond en het terras was uitnodigend. Zeer vriendelijk onthaal, mooi verzord en fris kader, klassieke keuken door een chef die zijn métier kent, goede wijnkaart, kortom zeker een aanrader.

placeholder
Georges
Avis du: inconnu

C'était notre première visite après avoir déjà...

C'était notre première visite après avoir déjà connu à Damme le pire et le meilleur. Ce fût quand même une bonne découverte, car le cadre rustique est agréable et la table de bonne qualité. Il y a bien plus mauvais à Damme.

date score