Avis pour Falstaff

30 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
30 avis
date score
Marc
Avis du: 02/05/2017
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Erg goede service, mooi en sfeervol interieur...

Erg goede service, mooi en sfeervol interieur en goede prijs-kwaliteitverhouding. Tevreden buiten gegaan.

Linda
Avis du: 01/07/2017
Linda recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We hadden er een gezellig etentje. Vriendelijke...

We hadden er een gezellig etentje. Vriendelijke bediening. De meningen over de kwaliteit van het eten waren verdeeld. Des goûts et des couleurs on ne discute pas.

Veronique H.
Avis du: 16/12/2017
Veronique H. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker, vriendelijk...

Lekker, vriendelijk

Sam
Avis du: 14/01/2018
Sam recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

In het algemeen een aangename ervaring met...

In het algemeen een aangename ervaring met supervriendelijke bediening, lekker eten en zeker een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Stefanie
Avis du: 04/03/2018
Stefanie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Super lekker eten! Zowel de vis als het vlees,...

Super lekker eten! Zowel de vis als het vlees, echt heerlijk! Lekkere frietjes, lekkere sausjes... Ruime porties! Ook de bediening heel vriendelijk! Leuke ambiance in de bar om nog iets te drinken...We hadden een super avond!

Tim
Avis du: 25/03/2018
Tim recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Super vriendelijke gastvrouw!!!...

Super vriendelijke gastvrouw!!!

Cathy
Avis du: 27/03/2018
Cathy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

De sfeer is heel gemoedelijk. Je kan heel rusti...

De sfeer is heel gemoedelijk. Je kan heel rustig eerst een aperitiefje drinken aan de bar, zonder dat je opgejaagd wordt om aan tafel te gaan. Het eten zelf is geen grote wauw, maar wel lekker. De porties zijn aan de grote kant. De bediening is super vriendelijk!

Kirsten
Avis du: 01/04/2018
Kirsten recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijk personeel, geen te lange wachttijde...

Vriendelijk personeel, geen te lange wachttijden. Super!

Anne
Avis du: 24/04/2018
Anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het eten was zeer lekker. De bediende was vrien...

Het eten was zeer lekker. De bediende was vriendelijk, geduldig en attent. Zeker voor herhaling vatbaar.

Evi W.
Avis du: 08/06/2018
Evi W. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zorgen dat de rookgeur niet tot in het restaura...

Zorgen dat de rookgeur niet tot in het restaurant gedeelte komt. Salade Fallstaf duur volgens wat we krijgen.

date score