Avis pour Parazaar

489 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
489 avis
date score
May
Avis du: 21/12/2017
May recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

gezellig, vriendelijk en originele gezonde...

gezellig, vriendelijk en originele gezonde gerechten. Ik ga nog terug! En mijn vriendin ook!

Christ V.
Avis du: 10/12/2017
Christ V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, sfeervol, heerlijk...

Vriendelijke bediening, sfeervol, heerlijk gegeten.

antoon
Avis du: 07/12/2017
antoon recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

gezellig , sfeervol...

gezellig , sfeervol

WIVINE
Avis du: 20/11/2017
WIVINE recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

We zijn steeds verwonderd van de combinaties...

We zijn steeds verwonderd van de combinaties en de mix van gebruikte kruiden. Very tasteful ! Ps. We hopen nu alleen dat we geen verkoudheid hebben opgedaan want we zaten heel dicht waar de ijverige meisjes aan topsnelheid (veel wind voortbrengend) voorbij "scheurden". Grapje !

Catherine
Avis du: 18/11/2017
Catherine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Gezond en lekker...

Gezond en lekker

Bert
Avis du: 17/11/2017
Bert recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer lekker gegeten, originele suggestiekaart !...

Zeer lekker gegeten, originele suggestiekaart !

Harold
Avis du: 05/11/2017
Harold recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Originele gerechten met heerlijke ingrediënten....

Originele gerechten met heerlijke ingrediënten. We komen zeker terug TIP : Bij de apero brood is ok maar doe dan geen boter maar olijolie met zout. Zou veel beter passen in het concept

jorre
Avis du: 05/11/2017
jorre recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Snel bediend en lekker gegeten,we komen zeker...

Snel bediend en lekker gegeten,we komen zeker nog eens terug.

Romy
Avis du: 01/11/2017
Romy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Beste, Al verscheidene keren bij jullie gekom...

Beste, Al verscheidene keren bij jullie gekomen . Ben zeker en vast tevreden van het eten. Wat me telkens opvalt , is Dat het altijd zeer rumoerig is als restaurant volzet is. De akoestiek is niet optimaal. Daarom kom ik ook niet met Mn partner voor een gezellige tete A tete omdat er teveel lawaai is. Maar, met mijn mama of vriendinnen eet ik altijd bij jullie als ik in Kortrijk ben! Leuke gerechten.

Quinten
Avis du: 29/10/2017
Quinten recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Heel lekker! Wij komen zeker nog terug. Er...

Heel lekker! Wij komen zeker nog terug. Er staat nog zo veel op die menukaart dat wij willen proberen.

date score