Avis pour 't Wit Kasteel

479 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
479 avis
date score
Bernard
Avis du: 17/02/2020
Bernard recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Mooi kader, verzorgde maaltijden en vlotte...

Mooi kader, verzorgde maaltijden en vlotte bediening

Martine
Avis du: 16/02/2020
Martine recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

De Valentijn menu was uitstekend op de vissaus...

De Valentijn menu was uitstekend op de vissaus na, die had een smaakje die we niet zo lekker vonden De bediening en de sfeer was perfect

Martin
Avis du: 15/02/2020
Martin recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten en vriendelijke bediening...

Lekker eten en vriendelijke bediening

Dawid
Avis du: 15/02/2020
Dawid recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Het eten is lekker en de locatie is top! ...

Het eten is lekker en de locatie is top! (Kelners mag beter gekleed zijn vind ik

Beert
Avis du: 12/02/2020
Beert recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

In de eerste plaats is het eten er goed , verzo...

In de eerste plaats is het eten er goed , verzorgde bediening en altijd met een vriendelijke glimlach ontvangen en bediend

isabelle
Avis du: 06/02/2020
isabelle recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

De bediening van de jonge garde was heel vlot...

De bediening van de jonge garde was heel vlot en met veel aandacht voor de klant. Het eten was echt verrukkelijk! De glimlach op ieders gezicht in de bediening maakt het af!

Geert
Avis du: 03/02/2020
Geert recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Alles ok...

Alles ok

Katelijne
Avis du: 31/01/2020
Katelijne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke en correcte bediening, aangenaam...

Vriendelijke en correcte bediening, aangenaam kader en lekker eten.

Steven
Avis du: 30/01/2020
Steven recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Ik was uitgenodigd door een klant en kon ter...

Ik was uitgenodigd door een klant en kon ter plekke moeilijk commentaar geven. Hierbij dus... 45€ voor 2 schelpen gevuld met een paar kleine st Jacobsvruchten en wat saus, zonder iets anders, is een niet aanvaardbare prijs. De smaak was ook zeer flets en het bord presenteerde voor geen meter. Mijn overbuur had voor ongeveer dezelfde prijs een wel heel mager bordje gebakken ganzelever. Voor een hoofgerecht aan een stevige prijs verwacht ik toch meer. Verder heb ik zelf om brood moeten vragen en is men mij zelfs niet komen vragen of ik een glas wijn wou bij de schelpen, wat ik trouwens vooraf aangekondigd had dat dit de bedoeling was. Ik heb 113€ betaald voor 2 hoofdgerechten, 2 koffies, een fles water en een mini glas bubbels, en ik ben met honger van tafel gegaan. Voor dit bedrag kan ik veel beter eten en aan een veel hogere kwaliteit in heel wat andere restaurants... Hier word ik dus niet gelukkig van. Tenslotte - laadpaal aanbieden is fijn, maar moet wel werken - zero km bijgeladen gedurende 2 uur en nochtans gevraagd bij binnenkomen wat er moest gebeuren om te laden... gewoon aansluiten zei men - niet dus...

Marc
Avis du: 28/01/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Zeer mooi decor, tafelschikking perfekt voor...

Zeer mooi decor, tafelschikking perfekt voor het voeren van zakengesprekken.

date score