Avis pour Bruneau Restaurant Gastronomique

240 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
240 avis
date score
yves P.Pasleau
yves P. recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/06/2017

Très bon accueil, qualité des plats, carte...

Très bon accueil, qualité des plats, carte de vins exceptionnelle, service aimable, cadre agréable, chef présent...

florence v.
Avis du  11/09/2016

Super ......

Super ...

BertMarievoet
Avis du  01/08/2016

très faible rapport qualité/prix...

très faible rapport qualité/prix

MarcLeroy
Avis du  26/06/2016

Cuisine classique mais très fine dans un très...

Cuisine classique mais très fine dans un très beau cadre et avec un service attentif.

Marc N.
Avis du  21/06/2016

Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Excel...

Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Excellente keuken in een zeer geslaagd kader.

DIDIERDEHAES
Avis du  06/06/2016

Mooi kader. Fijn ontvangst, ook in het nederlan...

Mooi kader. Fijn ontvangst, ook in het nederlands. Lekkere degustatiemenu met goede franse wijnen. De ganzenlever was uitstekend!

JacquelineGrégoire
Avis du  04/06/2016

Zeer goede service. Vriendelijk personeel....

Zeer goede service. Vriendelijk personeel. Het eten was uitstekend. Ik vind wel dat het kader wat vernieuwd zou moeten worden.

PaulLeuridan
Avis du  31/05/2016

Twee jaar geleden hadden we samen met onze...

Twee jaar geleden hadden we samen met onze zoon en schoondochter een heel goede lunch bij Bruneau. We dachten opnieuw dezelfde ervaring te hebben. Over de service : parking voor de deur, onthaal, bediening aan tafel, de inspanning om Nederlands te spreken, waren we erg tevreden. Over het eten waren we wel ontgoocheld. We misten originaliteit en hedendaagse klasse. De hapjes misten inspiratie en de gerechten bleken erg gewoon. Ik verwacht van een sterrenrestaurant veel meer.

Jean-PhilippeGerald
Avis du  29/05/2016

Nourriture excellente et personnel...

Nourriture excellente et personnel

placeholder
rudyrossetto
rudy recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/04/2016

un pur bonheur gastronomique

que dire...si ce n'est parfait, premier grand souper en compagnie de V et ce pour son anniversaire. Le choix des vins par le sommelier (en forfait vin), un pur bonheur avec un Rasteau en dessert qui nous a laissé sur le c.. Et bien on y retournera...

date score