Avis pour Bruneau Restaurant Gastronomique

243 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
8.5
243 avis
date score
Lutgarde J.Jacobs
Lutgarde J. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 27/08/2017

Alles was uitmuntend....

Alles was uitmuntend.

OlivierLamoral
Olivier recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 13/08/2017

Qualité irréprochable des ingrédients Générosi...

Qualité irréprochable des ingrédients Générosité de la cuisine Goûts simples et vrais Le meilleur rapport qualité-prix que je connaisse à Bruxelles

yves P.Pasleau
yves P. recommande ce restaurant pour:
Date du repas: 19/06/2017

Très bon accueil, qualité des plats, carte...

Très bon accueil, qualité des plats, carte de vins exceptionnelle, service aimable, cadre agréable, chef présent...

florence v.
Date du repas: 11/09/2016

Super ......

Super ...

BertMarievoet
Date du repas: 01/08/2016

très faible rapport qualité/prix...

très faible rapport qualité/prix

MarcLeroy
Date du repas: 26/06/2016

Cuisine classique mais très fine dans un très...

Cuisine classique mais très fine dans un très beau cadre et avec un service attentif.

Marc N.
Date du repas: 21/06/2016

Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Excel...

Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. Excellente keuken in een zeer geslaagd kader.

jobas
Date du repas: 06/06/2016

Mooi kader. Fijn ontvangst, ook in het nederlan...

Mooi kader. Fijn ontvangst, ook in het nederlands. Lekkere degustatiemenu met goede franse wijnen. De ganzenlever was uitstekend!

JacquelineGrégoire
Date du repas: 04/06/2016

Zeer goede service. Vriendelijk personeel....

Zeer goede service. Vriendelijk personeel. Het eten was uitstekend. Ik vind wel dat het kader wat vernieuwd zou moeten worden.

PaulLeuridan
Date du repas: 31/05/2016

Twee jaar geleden hadden we samen met onze...

Twee jaar geleden hadden we samen met onze zoon en schoondochter een heel goede lunch bij Bruneau. We dachten opnieuw dezelfde ervaring te hebben. Over de service : parking voor de deur, onthaal, bediening aan tafel, de inspanning om Nederlands te spreken, waren we erg tevreden. Over het eten waren we wel ontgoocheld. We misten originaliteit en hedendaagse klasse. De hapjes misten inspiratie en de gerechten bleken erg gewoon. Ik verwacht van een sterrenrestaurant veel meer.

date score