Avis pour Aux Agapes

2 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.3
2 avis
date score
Dyveke
Avis du: inconnu

Prima restaurant! We zijn hier gaan eten met...

Prima restaurant! We zijn hier gaan eten met een groep van 17 personen (wel op voorhand gereserveerd). De tafel stond netjes gedekt, de drankjes kwamen snel. We hebben wel wat moeten wachten op ons eten, maar er stond genoeg brood en olijven op tafel. De inrichting is misschien wat verouderd, de sfeer is echter knus. Op de eigenaar/ chefkok na loopt niemand in uniform, wat een huiselijk/familiaal gevoel geeft. Ik denk ook dat het de familie is die in de bediening staat. Ze zijn altijd vriendelijk en verzorgd. Achteraan is de keuken, waar je zo naar binnen kan kijken. Dit restaurant heeft geen geheimen! De gerechten zijn lekker en verzorgd. De porties zijn redelijk groot, zeker in verhouding tot de prijs. Achteraan is een grote tuin, waar men bij goed weer kan eten. Dit biedt daarnaast ook een gelegenheid voor de rokers. Al met al verdient dit restaurant zeker een 7 op 10. Verzorgde, lekkere, open keuken, net en verzorgd personeel en zeker geschikt voor groepen. Maar ook om gewoon met twee te komen eten.

Pierre
Avis du: inconnu

Resto italien de quartier. Tout ce qu'il y...

Resto italien de quartier. Tout ce qu'il y a de plus basique. Déco assez kitsch mais accueil sympa. Cuisine correcte. Les pizzas sont bonnes et les suggestions sont souvent intéressantes.

date score