Avis pour Restaurant D'hoeve

4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.2
4 avis
date score
placeholder
Peter
Cornelis

Oerdegelijke burgerkeuken, ouder publiek en...

Oerdegelijke burgerkeuken, ouder publiek en interieur. Eten altijd wel lekker, geen uitschieters.

jonas
demeulemeester

zondagavond net voor de film wilden we nog...

zondagavond net voor de film wilden we nog een hapje gaan eten ,we hadden niet gereserveerd , maar voor de (jonge) maitre d' hotel geen probleem ,twee maal de suggestie van de chef genomen op aanraden van de (vriendelijke) ober ,het was zeer lekker ,wij raden iedereen aan om eens een bezoekje te brengen aan dit fijne restaurant ,wat ons vooral opviel was de leuke aangename sfeer die er in het restaurant hangt en dit straalt ook uit op het personeel!Een hele leuke ervaring !

Steve
Devoldere

Met mijn echtgenote het restaurant bezocht...

Met mijn echtgenote het restaurant bezocht op woensdagavond rond 19h45. niet gereserveerd. Het leek ons iets te fris op het (ruime) terras, dus we zochten een tafeltje binnen. De zaal was ongeveer voor driekwart volzet. Je voelt onmiddellijk een gezellige , ongecompliceerde sfeer ondanks de betrekkelijke drukte. Grote en kleine gezelschappen, jong en oud. Het etablissement spreekt blijkbaar een breed publiek aan. We gingen beiden voor de paling in roomsaus. Héérlijk. Echt gemaakt volgens de regels van de kunst. Nog een potje extra paling en extra frietjes erbij precies op het goed moment. Vlotte en vriendelijkte bediening met een sappig Brugs accentje. En dat allemaal voor een zeer eerlijke prijs. Super . Zeker, zeer binnenkort, voor herhaling vatbaar.

willy
degheldere

Al jaren af en toe naartoe! Altijd even goed!...

Al jaren af en toe naartoe! Altijd even goed! Het budget is met 40 Euro te hoog gesteld en men kan dit vervangen door 30 Euro. Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding, vooral met de menu van de patron. Côte à l'os voor één persoon mogelijk en veel beter dan elders. Vader van de patron was naar vernomen slager.

date score