Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Dimanche, Samedi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.8 Basé sur 11 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Eddy
Avis du: inconnu

gezellig en apart

zeer lekker gegeten - lekker wijntjes - niet goedkoop maar een aanrader

Deneef
Avis du: inconnu

Na een paar bezoeken,doet deze zaak het steeds...

Na een paar bezoeken,doet deze zaak het steeds beter., en dit naast een "Heiligdom". Zeer vriendelijke bediening,heerlijke kwaliteitsvolle gerechten zeker prijs kwaliteit waardig. Kortom een aanrader.

Laurent
Avis du: inconnu

Très chouette l'ambiance! et dans l'assiette,...

Très chouette l'ambiance! et dans l'assiette, un élegant mélange de couleurs et de saveurs. Les vins son top et sans chichi. Les prix sont abordables. Il faut impérativement réserver mais ca vaut vraiment le voyage, meme pour un soir. Je vous recommande le menu 4 services divin a 49 eur!( hors vins)

deborah
Avis du: inconnu

De ’Bomba Mar y Montaña’ Spaanse...

De ’Bomba Mar y Montaña’ Spaanse rijst met sol y laisse en gambas is heerlijk !!!! Reserveer uw plaatsje aan de bar met zicht op de keuken en uw dag kan niet meer stuk!

Jill
Avis du: inconnu

Zeer lekker in het Restaurant Rock-fort en...

Zeer lekker in het Restaurant Rock-fort en een vlotte bediening en leuk interieur. De moeite waard! Leukom te combineren met een eerste aperitief in het Barsalon. We komen terug!

Roza
Avis du: inconnu

Het teaser menu in Barsalon is subliem. Ook...

Het teaser menu in Barsalon is subliem. Ook de tapas van de kaart en het suggestiebord zijn vernieuwend en fantastisch lekker!! Er heerst een gezellige sfeer en de bediening is klant vriendelijk! Ook het restaurant naast de deur (Rock-fort, van dezelfde eigenaars) is een 10/10 waard!!!!!!!!

Josiane
Avis du: inconnu

In de barsalon wordt je verwend met heel wat...

In de barsalon wordt je verwend met heel wat lekkers. Vooral het teasersmenu - inspiratie van het moment - is een schot in de roos. HEERLIJK. De kok laat zijn gastronomisch brein de vrije loop. De bediening is er vlot en vriendelijk. EEN AANRADER

ddd
Avis du: inconnu

Rock-Fort: Beste restaurant van Brugge en omstr...

Rock-Fort: Beste restaurant van Brugge en omstreken. Barsalon: Meest trendy bar Eten excellent, bediening perfect, sfeer uiterst aangenaam!!!!! Niet te missen....

Kim
Avis du: inconnu

Mijn bezoek aan BARSALON is me uitstekend beval...

Mijn bezoek aan BARSALON is me uitstekend bevallen. Mooi uitgekiend interieur, trendy bar met een zeer hoffelijke bediening, lekkere, originele gerechten. Een aanrader!

V.
Avis du: inconnu

Tja... wat zal ik zeggen? We zijn verleden...

Tja... wat zal ik zeggen? We zijn verleden jaar in Rock-Fort gaan eten, en dat was ons uitstekend bevallen. Prijzen ok, bediening très bien en wat er in de borden kwam was prima. Het valt me daarom moeilijk 't Barsalon helemáál de grond in te boren... dus, voor alle aandachtige lezers: m'n kritiek hier betreft ALLEEN 't Barsalon. We waren er verleden week. Eerste indruk bij 't binnenkomen: tof, trendy, hip - duur. We zijn niet bedrogen uitgekomen. Tweede indruk: barman "qui n'en a rien à foutre". Meisje dat bedient is wel vriendelijk. Wat we hebben gegeten, was helaas bijna koud. Blijkbaar was men ons vergeten, want 't wachten werd bijna dodelijk... Bovendien was 't er steenkoud - en wij waren niet de enigen die snel ons pulletje terug aantrokken. Sfeer was eigenlijk wel oké, behalve misschien dat een dergelijke trendy gelegenheid in Brugge al snel de parvenu's aantrekt. Het soort mensen dat naast je aan de bar champagne zuipt alsof het de laatste fles is "op aard" en daarbij sigarettenrook in je gezicht blaast. Tja... nice try, zeker? Maar ook niet meer dan dat.

Tous les avis de ce restaurant