16.5/20 Gault&Millau
1 étoile Michelin
Budget
€€€
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
A propos de ce restaurant
"Creatief, hedendaags maar vooral persoonlijkheid in en naast het bord."

Een zaak met een ziel, dit is wat wij betrachten in ons restaurant. ’Sans Cravate’ dat zijn wij zelf, van het verbouwen van het pand tot het kiezen van de lekkerste produkten, alles wordt met evenveel passie en precisie gedaan. En de naam zegt het al, onze gasten moeten zich thuis en ontspannen voelen.

Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.0 Basé sur 156 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
156 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Cati
Avis du: 22/01/2019

Du vol, l'arnaque

J'ai réservé dans cette chambre d'hôte en octobre dernier et hélas, la veille, ma fille est tombée malade. Certificat médical à l'appui, j'ai aussitôt appelé cet établissement et le monsieur qui m'a répondu m'a remercié de le prévenir et dit qu'il ne débiterait pas ma carte ! Je m'engageais à reporter mon séjour en compensation. Horreur, non seulement, ils ont débité ma carte et ont même doublé le montant en disant NO show. Ce qui est totalement faux puisque j'avais prévenu ! Du vol !

Avis du: 08/03/2018
recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Très bon restaurant, très belle créativité...

Très bon restaurant, très belle créativité du chef , Un peu moins bon en ce qui concerne l association des verres de vins ( sans intérêt ) À faire

Patrick
Avis du: 21/02/2018
Patrick recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Excellent menu, cadre superbe, très bon service...

Excellent menu, cadre superbe, très bon service un must

placeholder
Francois
Avis du: 10/02/2018
Francois recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

cuisine exceptionnelle ,innovative, service...

cuisine exceptionnelle ,innovative, service agréable Déco soignée

placeholder
Bakkerij Afdeling
Avis du: 24/10/2017

van een "mindfuck" gesproken!

Een regelrechte ramp... We werden op een barkruk in een hoekje gedropt met op 50 cm een blanke muur voor onze neus! Gewoon naast elkaar...i.p.v. een tête à tête... Dit moest het hoogtepunt worden van onze huwelijksverjaardag na een dagje Brugge. Het eten noem ik een "mindfuck". Dit is de mensen doen geloven dat dit gastronomisch is. Wij kozen voor de 6-gangen menu. Wel ik had de indruk dat dit 1 gang was op 6 verschillende bordjes. Salade op de bbq met een dressing zonder meer??? Dit was voor ons een brug te ver. Die ster zal toch eens moeten herbekeken worden, mijn gedacht.

placeholder
PASCAL
Avis du: inconnu
PASCAL recommande ce restaurant pour: Gastronomie

Bonne adresse !

Très bonne adresse malgré quelques "imperfections" qui empêchent une note maximale. L'entrée et le dessert étaient excellents et bénéficiaient d'un dressage soigné et original. Le plat principal (perdreau) se situait un cran en-dessous. Le service était (trop ?) rapide au début (pas le temps de terminer son apéro) mais a fortement (trop ?) ralenti par la suite. Au final, une excellente soirée !

placeholder
Guy
Avis du: inconnu

wat een ontdekking

fantastische namiddag doorgebracht in Brugge met als hoogtepunt de lunch in Sans Cravate . Alles was perfect , originaliteit van de gerechten , de wijnkaart het kader, de bediening , kortom een adres om zo snel mogelijk terug te bezoeken

georges
Avis du: inconnu
georges recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Zeker kwaliteit. Enkele opmerkingen...

We genoten van een lekker driegangenmenu. De kwaliteit is hier telkens zeer goed, de service excellent. Onze tafel minder gezellig: door het succes werd elke hoek en kleine ruimte gebruikt. De wijnen van het bijpassend wijnarrangement waren niet van hetzelfde niveau als het menu zelf, zeker de rosé bij het. Voorgerecht. De porties waren ook beperkt. In het algemeen zijn de dranken te hoog geprijsd. Toch een fijne avond gehad.

Ashley
Avis du: inconnu

Goed maar niet wow

Wij zaten in het achter deel van het restaurant aan groot open raam met veel wind niet zo ideaal, de wijnen waren ok maar niet wat je zou verwachten van top star restaurant. Gastvrouw wel zeer vriendelijke met aangepast menu voor allergieen. De grote van de porties mag wat meer zijn, niet met honger vertrokken maar ook niet voldaan. Tip: de amuses wat uitgebreider maken, enkel olijven, worstje en brood wat weinig.

placeholder
Stefan
Avis du: inconnu

De kok kan koken maar toch een maar...

Na wat aarzelen zijn we toch naar Sans Cravate gegaan. Er waren immers ook nogal wat negatieve commentaren te vinden op internet. De ontvangst was correct. We kozen voor de vier gangenlunch met begeleidende wijnen en namen een glas champagne. De champagne was goed. Het eten was subliem wat de smaken betreft (in onze ogen zelfs meer dan de 16/20 waard). De begeleidende wijnen waren correct. Er is echter maar één glas (glaasje) per gerecht voorzien en bijvragen is bijbetalen. Dit vonden we vrij teleurstellend aangezien we gewoon een tweede glas rood vroegen omdat de tijd tussen het eerste glas rood en het hoofdgerecht als gevolg had dat ons glas leeg was. Op veel plaatsen wordt je platgegoten waardoor je stontzat het restaurant verlaat en er geen enkel genot meer van de maaltijd kan zijn. Hier zijn we ook geen voorstander van maar het andere uiterste was ook niet leuk. Conclusie : een zeer jonge equippe heeft ons een zeer lekkere lunch laten genieten. Dat extra glaasje rood (2 x 8 EUR) voelde vervelend aan. Er werd ook niet duidelijk gecommuniceerd dat er maar één glas per gerecht inbegrepen was... TIP : Geef de sommelier (die zich wegsteekt en de richtlijnen 1 glas per gang nauwgezet volgt) iets meer vrijheid om mensen die een glaasje extra vragen dit met de glimlach te geven zonder dat er sprake mag zijn van zuiperij.

Tous les avis de ce restaurant