Avis pour Het Visioen

335 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
335 avis
date score
Erwin
Avis du: 24/07/2019
Erwin recommande ce restaurant pour: Couples

Jammer,heel ondermaats. De sliptongetjes waren...

Jammer,heel ondermaats. De sliptongetjes waren zwart aan de staart en uitgedroogd. Personeel niet vriendelijk. Een hele teleurstelling; zeker om nooit meer terug te gaan.

dorine
Avis du: 18/02/2019

Wij reserveren online en wat blijkt dat het...

Wij reserveren online en wat blijkt dat het op zondag gesloten is. Dan moet je ook zorgen dat de mensen niet kunnen reserveren op zondag.

Sébastien
Avis du: 11/02/2019

Ik kon een tafel boeken via tablebooker terwijl...

Ik kon een tafel boeken via tablebooker terwijl het restaurant gewoon niet open was.

Sabine
Avis du: 03/02/2020
Sabine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het restaurant zat niet vol en toch werd er...

Het restaurant zat niet vol en toch werd er niet langs gekomen om extra drank op te nemen terwijl we dit wel probeerden te vragen. Bovendien werd onze bestelling verkeerd opgenomen waardoor we heel lang moesten wachten op ons eten. Toen we de uitbaatster hierop aanspraken en lieten weten dat we hiervoor wel een extra consumptie van het huis verwachtten, bleek op de rekening dat die extra 2 glazen wijn wel op onze rekening stonden . Niet echt klantvriendelijk...

Caroline C.
Avis du: 15/09/2018

Eten veel te pikant....

Eten veel te pikant.

Guido
Avis du: 04/01/2018
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, mooi kader, lekker...

Vriendelijke bediening, mooi kader, lekker eten maar spijtig genoeg was het eten niet warm genoeg! Spijtig!

Steven
Avis du: 17/07/2019
Steven recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Lekker eten, niet noemenswaardig bijzonder,...

Lekker eten, niet noemenswaardig bijzonder, maar wel verzorgd. Wel vrij druk om er te zitten, een beetje het gevoel te hebben in een café te zitten dan in een restaurant. Tafels weer veel te dicht bij elkaar, je kan dus een avond lang met het grootste gemak de gesprekken volgen van uw buren. Verzorgd en vers eten, maar niets bijzonders.

Francois
Avis du: 01/06/2019
Francois recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Leuke sfeer. Lekker voorgerecht. Hoofdgerechten...

Leuke sfeer. Lekker voorgerecht. Hoofdgerechten waren minder (met name de vis in bananenbladeren)en klopten niet helemaal met wat de kaart aangaf. Erg lang moeten wachten.

Ben
Avis du: 08/02/2019
Ben recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Helaas kan ik niet zonder meer positief zijn...

Helaas kan ik niet zonder meer positief zijn over ons restaurantbezoek. Hoewel het eten prima was, de entourage warm en gezellig en de jongere bediende vriendelijk, had de ober met de baard een dusdanig botte, onvriendelijke en arrogante manier van doen dat dit een flinke domper op de beleving heeft gezet. Heel jammer en zeker niet nodig.

Guido D.
Avis du: 19/04/2018
Guido D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Alle dames waren zeer tevreden ,voornamelijk...

Alle dames waren zeer tevreden ,voornamelijk uw Gazpacho viel zeer in de smaak! voor enkelen was het een aangename ontdekking. veel succes verder .Elsje Willems

date score