Avis pour De Vijf Seizoenen

53 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
53 avis
date score
Sahar
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 30/10/2017
Sahar recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was lekker. We waren voldaan op het...

Het eten was lekker. We waren voldaan op het einde van de avond. Iedereen was heel vriendelijk.

Evelyne C.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 30/10/2017
Evelyne C. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We zijn verrast door alle smaken en combinaties...

We zijn verrast door alle smaken en combinaties

Samuel E.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 29/10/2017
Samuel E. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Lekker gegeten, gezellig en vriendelijke bedien...

Lekker gegeten, gezellig en vriendelijke bediening! Dankzij jong keukengeweld kunnen ontdekken!

Natalie
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 27/10/2017
Natalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

- Vriendelijke bediening - Gerechten waren...

- Vriendelijke bediening - Gerechten waren tot op detailniveau verzorgd - Wachttijden waren perfect - Leuke extra's (sorbet)

Evelien B.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 22/10/2017
Evelien B. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie

De gerechten zijn kunstwerkjes op het bord,...

De gerechten zijn kunstwerkjes op het bord, maar ook de smaken zitten heel goed. Een lekkere, verfijne keuken. Ook de wijnen die aangeboden werden, waren lekker en pasten goed bij de gerechten. Een aangename gastronomische avond.

Liese
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 21/10/2017
Liese recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Uitstekend bediend, uitstekend gegeten. Erg...

Uitstekend bediend, uitstekend gegeten. Erg vriendelijk en correct en bovendien fijne nieuwe combinaties gegeten.. sublieme gerookte duif en heerlijke limousin!

Jowyn V.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 14/10/2017
Jowyn V. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

We gingen voor de tweede keer en werden opnieuw...

We gingen voor de tweede keer en werden opnieuw niet teleurgesteld. Supervriendelijke bediening, verrassende, heerlijke gerechten in een heel gezellige en gemoedelijke sfeer. Ons zie je daar nog :)!

Laura D.
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 13/10/2017
Laura D. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

vriendelijke service, zeer lekker eten zeker...

vriendelijke service, zeer lekker eten zeker een aanrader!

Sven
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Avis du: 13/10/2017
Sven recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

We zijn hartelijk onthaald geweest, wat altijd...

We zijn hartelijk onthaald geweest, wat altijd leuk is bij dergelijk restaurant bezoek. Een leuke en aangename plaats om te zetelen en te vertoeven gedurende het diner. Menu en inbegrepen zaken werden duidelijk gecommuniceerd, mbt het Jong Keukengeweld principe, wat altijd fijn is, bv. menukaartje op tafel, tof! De service begon rustig met enkele tafeltjes, maar snel was de volledige zaal gevuld. Wij hadden voor ons persoonlijk niet het gevoel dat de zaalequipe onderbemand was, maar toch werden er door sommige enkele 'spurtjes' genomen. Zeker een leuke en smakelijke ervaring. Toch zijn we beiden met het gevoel naar buiten gewandeld, dat we hier met een 'reductiebon' van Jong Keukengeweld geweest zijn. Wat we wat jammer vonden. Het is onze eerlijke feedback. we komen zeker nog terug! Keep up the good work en succes verder! J&S

date score