Budget
€€
Jours de fermeture
Mercredi, Jeudi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
A propos de ce restaurant

Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Marijke
Avis du: inconnu

verrast

wij waren inderdaad aangenaam verrast. Na een fikse wandeling langs de stille wateren, besloten we hier te gaan eten. Flinke porties, echt lekker eten, zelfgesneden krokante frieten en vriendelijke bediening.

Tom
Avis du: inconnu

Goed maar soms heel druk bezet...

Goed maar soms heel druk bezet

Gitti
Avis du: inconnu

We zijn hier al vaak geweest en hebben al ieder...

We zijn hier al vaak geweest en hebben al iedere keer heel lekker gegeten! Voor lasagna-liefhebbers is de lasagna een echte aanrader. De mensen zijn er ook altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik hoop dat we er nog lang van mogen genieten! Reserveren is wel aan te raden...

JACKY
Avis du: inconnu

Ijzersterke prijs/kwaliteitsverhouding bij...

Ijzersterke prijs/kwaliteitsverhouding bij royale porties . Als de uitbaters op deze manier kunnen verder doen is dit en blijver en een vaste waarde in de streek. Reserveren absoluut noodzakelijk, zelfs in de week. Wij belden op donderdagochten en toen was er voor zateravond géén plaats meer. Absolute aanraders.

Sabine
Avis du: inconnu

We waren op zoek naar een restaurant, niet...

We waren op zoek naar een restaurant, niet te duur. Via 't werk kwamen wij hier uit. Het interieur was landelijk, maar de inkomhal had iets weg van een stationsbuffet .Brak met de uitstraling binnenin. De keuken was eerlijk, al mocht er wat minder met het zoutvat gestrooid worden. Wat alles gezellig maakte, was dat men ons vriendelijk benaderde, niet geforceerd; dat doet goed.

Jochen
Avis du: inconnu

Super taverne, heel lekker eten, vriendelijke...

Super taverne, heel lekker eten, vriendelijke bediening. Een echt belgisch no-nonsense restaurant, heel lekker eten en drinken voor een prijsje.

Vicky
Avis du: inconnu

Op aanraden van mijn collega heb ik dit restaur...

Op aanraden van mijn collega heb ik dit restaurant onlangs voor het eerst bezocht en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Uitgebreide kaart, lekker eten en meer dan voldoende grote porties aan een zeer schappelijke prijs. Eén klein minpuntje: het is er nogal rumoerig en zeker tijdens het weekend. Best dus in de week te bezoeken.

Stijn
Avis du: inconnu

Dit restaurant bezoek ik regelmatig (ligt vlakb...

Dit restaurant bezoek ik regelmatig (ligt vlakbij). Lekkere gerechten, veel keuze en schappelijk van prijs. Het heeft de laatste tijd wel aan populariteit gewonnen wat de service wel wat achteruit heeft doen gaan (tragere bediening). Ook zijn de hoeveelheden iets geminderd, vroeger deed men bijvoorbeeld de ice-tea glazen nog goed vol terwijl er nu veel gieriger mee wordt omgesprongen. Niettemin een aanrader.

Tous les avis de ce restaurant