Cuisine
Budget
€€
Heures d'ouverture
Maintenant ouvert Toutes les heures
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.8 Basé sur 10 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
10 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Nadine

Niet voor herhaling vatbaar.

Het was zeer druk op het moment dat we arriveerden maar helaas nam niemand van het personeel even de tijd om ons te ontvangen. We hadden gereserveerd en waren op het afgesproken tijdstip daar doch later arriverende klanten werden wel vriendelijk ontvangen en kregen tot onze verbazing voor ons een plaatsje toegewezen. De amicale bediening stond in schril contrast met onze bediening. Het eten is lekker maar deze kwaliteit vinden we elders ook en daar worden we beter ontvangen. Voor ons nooit meer.

Wendy

Heerlijke pizza

De bediening was vriendelijk, een heerlijke pizza met mozzarella en tomaten gegeten. Deze was aangenaam gekruid en mooi geserveerd. Voor herhaling vatbaar.

placeholder
Daniel

topadresje

uitgenodigd door vrienden. Restaurant zat goed vol maar niet echt storend. Het eten was superlekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Bediening zeer 'amicale' maar toch ook professioneel. ciao ;-)

JACKY

Vorige week gingen we met z'n zessen voor het...

Vorige week gingen we met z'n zessen voor het eerst dit restaurant ontdekken. Het was een aangename verrassing dat er een open keuken aanwezig is : altijd een goed teken dat een restaurant niets te verbergen heeft. Je ziet zowel mensen die een eenvoudige pizza komen eten, als gasten die een volledige menu bestellen met alle toeters en bellen. Zowel de Lasagne, de Tagliatelli met Zalm, de Rigatoni Castelsardo als de verschillende Pizza's waren uitstekend van smaak en kwamen in een ruime portie op tafel. We lieten de gerechten vergezellen van het sublieme streekbier van hier : Een lekkere Duvel is een waardig alternatief voor de obligate wijn. De Profiteroles en de Tiramisu mochten op veel waardering rekenen, en slaagden er door hun ruime portie en uitstekende smaak in om de maaltijd waardig af te sluiten. De bediening was niet slecht, maar een beetje afstandelijk en bij wijle mocht er een kelner méér in de zaak staan, wegens zo goed als volledig volzet. De rekening was een absolute meevaller : wat wil een mens nog meer om de week mooi af te sluiten...

Ann

Het eten is hier keer op keer goed verzorgd,...

Het eten is hier keer op keer goed verzorgd, op en top Italiaans (alles apart bij te bestellen) en enorm lekker. Je moet wel te vinden zijn voor de drukte en het rumoer die er altijd heersen, maar dat draagt bij tot de Italiaanse sfeer en maakt dat het een restaurant is waar je welkom bent met kinderen (die hun eigen kleine kaart hebben). Tijdig reserveren is weliswaar aangewezen, of het duurt even voor je er binnen geraakt!

Mirella

Heel tevreden! Lekkere pasta´s, goed betaalbaar...

Heel tevreden! Lekkere pasta´s, goed betaalbaar. We zijn er ondertussen al een 5-tal keer geweest en altijd zijn ze even vriendelijk. Zelf ons zoontje van een paar weken oud kreeg de volle aandacht. In het weekend is het best om te reserveren.

Joke

SUPER. Ben al een paar keer bij Castelsardo...

SUPER. Ben al een paar keer bij Castelsardo geweest. En steeds valt het me op hoe vriendelijk en vooral kindvriendelijk ze hier zijn. Onze kids moet ik geen twee maal vragen om naar Castelsardo te gaan. Het eten is er bovendien ook heel lekker en verzorgd. Proficiat!!!

Yvonne

Eten heel lekker, bediening snel en vriendelijk...

Eten heel lekker, bediening snel en vriendelijk, heel kindvriendelijk. Goede muziek. Het geheel naar mijn idee echt Italiaans.

An

Wij zijn al van in het begin klant bij Castelsa...

Wij zijn al van in het begin klant bij Castelsardo. Lekker eten en een heel goede bediening. Het kan er heel druk zijn maar dan nog doen die mensen echt hun best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Super!

placeholder
Luc

Eten is lekker, maar volgt heel vlug op elkaar....

Eten is lekker, maar volgt heel vlug op elkaar. Maar niet echt gezellig.

Tous les avis de ce restaurant