Avis pour Bastiano

142 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
142 avis
date score
Els
Avis du: 27/02/2019
Els recommande ce restaurant pour: Couples

Niet vriendelijk bij aankomst, we zaten aan...

Niet vriendelijk bij aankomst, we zaten aan een hoge wankelende tafel dicht bij de keuken en hadden twee lasagne besteld. Deze waren warm maar niet heet zoals een lasagne uit de oven moet zijn. Ik heb zowel de chef als de dienster met hun vinger van de lasagne zien proeven...voor ze het in de oven gezet hebben en nadien!

Amy
Avis du: 04/11/2019
Amy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

De lasagne was enorm weinig. Veel saus maar...

De lasagne was enorm weinig. Veel saus maar echt weinig pasta. Geen brood bij de pasta... De sla zat snel tegen.

Koen
Avis du: 28/06/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Zeer duur.... voor de prijs kan men elders...

Zeer duur.... voor de prijs kan men elders toch veel beter eten.... wij komen niet meer terug...

Pascale
Avis du: 19/02/2020
Pascale recommande ce restaurant pour: Groupes

De pasta was niet overtuigend Prosecco viel...

De pasta was niet overtuigend Prosecco viel ook niet in de smaak. Lzng wachten om te bestellen

Ilsa
Avis du: 22/07/2019
Ilsa recommande ce restaurant pour: Groupes

We (3 personen) kozen voor een soort degustatie...

We (3 personen) kozen voor een soort degustatiemenu van 30 euro per persoon. Hapjes/voorgerechtjes waren erg lekker en gevarieerd. De degustatie van de hoofdschotels was teleurstellend: pizza, lasagna en geroosterde groenten. Dat kunnen we thuis ook in de oven zetten. Niets speciaals en niet verrassend. Een lekkere/speciale pasta hadden we toch verwacht.

Sophie
Avis du: 20/04/2019
Sophie recommande ce restaurant pour: Groupes

Ziek van het eten geweest:...

Ziek van het eten geweest:

Reintje
Avis du: 21/11/2018
Reintje recommande ce restaurant pour: Groupes

Voor een spaghetti vongole, gewone eerder klein...

Voor een spaghetti vongole, gewone eerder kleine portie met 15 venusschelpjes erin, 26,50 euro durven vragen is zwaar overdreven

Jef
Avis du: 10/11/2019
Jef recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eten is uitstekend, het grote personeelsver...

Het eten is uitstekend, het grote personeelsverloop schaadt de dienstverlening.

werner
Avis du: 08/08/2019
werner recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Goede service, lekker eten....

Goede service, lekker eten.

Diane
Avis du: 07/07/2019
Diane recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het eten was lekker en de bediening vriendelijk...

Het eten was lekker en de bediening vriendelijk en correct. Prijs/kwaliteit is ook in verhouding.

date score