Avis pour Bastiano

142 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
142 avis
date score
Dirk
Avis du: 22/11/2019
Dirk recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Altijd lekker! De betere Italiaan met authentie...

Altijd lekker! De betere Italiaan met authentieke ingredienten zonder te veel Vlaamse compromissen...

Kathleen
Avis du: 20/11/2019
Kathleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was voor ons de eerste keer en wij komen...

Het was voor ons de eerste keer en wij komen zéker terug! Het eten was super lekker en de bediening was héél vriendelijk! Tot snel!

minne
Avis du: 17/11/2019
minne recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Vlotte bediening, lekkere, pure smaken en gerec...

Vlotte bediening, lekkere, pure smaken en gerechten ontdekt die ik nog niet kende. Helemaal toppie!

Jo
Avis du: 13/11/2019
Jo recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We werden er hartelijk ontvangen, en het eten...

We werden er hartelijk ontvangen, en het eten was dik in orde.

Anne
Avis du: 10/11/2019
Anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

De smaken zaten goed, de bediening was vriendel...

De smaken zaten goed, de bediening was vriendelijk en het was gezellig ingericht.

nathalie
Avis du: 10/11/2019
nathalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel lekker...

Heel lekker

Jef
Avis du: 10/11/2019
Jef recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eten is uitstekend, het grote personeelsver...

Het eten is uitstekend, het grote personeelsverloop schaadt de dienstverlening.

Sophie
Avis du: 09/11/2019
Sophie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke bediening en lekker gegeten....

Zeer vriendelijke bediening en lekker gegeten.

Amy
Avis du: 04/11/2019
Amy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

De lasagne was enorm weinig. Veel saus maar...

De lasagne was enorm weinig. Veel saus maar echt weinig pasta. Geen brood bij de pasta... De sla zat snel tegen.

David
Avis du: 03/11/2019
David recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

In het algemeen wel. Wij komen hier al jaren...

In het algemeen wel. Wij komen hier al jaren echter vielen de pizza's deze keer tegen. Problemen met het deeg waardoor ze veel kleiner uitvielen, deeg ook te zwaar en minder beleg, zeer jammer want zo warden het wel dure pizza'tjes. Hopelijk de volgende keer terug de gekende en geapprecieerde Bastiano kwaliteit.

date score