Avis pour Restaurant Nest

123 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.1
123 avis
date score
Paul
Avis du: 21/02/2017
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zaten aan een gezellige ronde tafel, makkelijk...

zaten aan een gezellige ronde tafel, makkelijk om te babbelen. Vriendelijke bediening en lekker eten!

Jolien
Avis du: 20/02/2017
Jolien recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We hebben er 2 uur gezeten voor enkel soep...

We hebben er 2 uur gezeten voor enkel soep en een hoofdgerecht. Verschillende keren iets opnieuw moeten vragen wegens dat het te lang duurde.

greta
Avis du: 15/02/2017
greta recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We waren heel te vrede over alles dank...

We waren heel te vrede over alles dank

Mieke M.
Avis du: 13/02/2017
Mieke M. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Onze tafel was niet gereserveerd, ondanks de...

Onze tafel was niet gereserveerd, ondanks de online bevestiging. Bediening liet aan de wensen over!

Timy S.
Avis du: 12/02/2017
Timy S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten. Goede service en gezellig...

Heel lekker eten. Goede service en gezellig tafelen. De Mangerie zal altijd mijn 'go to' restaurant blijven voor speciale gelegenheden.

Gino
Avis du: 06/02/2017
Gino recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Wij vonden het eten niet vezorgd en zelfs...

Wij vonden het eten niet vezorgd en zelfs zwak . slaatje bij de steak was niet vers , Bernaise saus was ook niet vers . Steak was een uitgedroogde lap vlees ; Vol au vent was een volledige kippefilet met enkele champignons en een waterige saus . (zeker geen 23 euro waard) Tarte Tartin was koud . Voor de prijs die we betaald hadden, hadden we toch wat meer kwaliteit verwacht .

Johan
Avis du: 05/02/2017
Johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Aangenaam kader, leuk gezelschap en lekker...

Aangenaam kader, leuk gezelschap en lekker eten.

Majda
Avis du: 05/02/2017
Majda recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was heel lekker en het personeel supe...

Het eten was heel lekker en het personeel super vriendelijk.

Frank A.
Avis du: 31/01/2017
Frank A. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Ongeacht de inspiratieloze sol, niet al te...

Ongeacht de inspiratieloze sol, niet al te verse sla, nét niet beetgare aardappelen die bovendien koud waren, was de bediening top. Snel, efficiënt en uitermate vriendelijke

Els
Avis du: 28/01/2017
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Prijs/kwaliteit niet in verhouding...

Prijs/kwaliteit niet in verhouding

date score
×
Logo

Haute gastronomy +150 restaurants Menus 3-services € 27 du 7 - 23 octobre

Avec un compte, vous pouvez déjà réserver pour les RestoDays à partir du 27 septembre.

Avantages de votre compte gratuit :

Restez par mail au courant des promotions dans les restaurants
Gérez vos favoris, avis, reservations et votre profil
Accédez aux réservations en avant-première pour certains de nos événements incontournables tels que les RestoDays.

Inscrivez-vous avec votre compte Facebook

Recommandé

Le moyen le plus facile de vous connecter à Resto.be

ou

Créez votre compte ici