Avis pour Ozzo Sushi & Oriental

163 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.9
163 avis
date score
celine
Avis du: 28/11/2017
celine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals gevraagd op voorhand, stond het eten...

Zoals gevraagd op voorhand, stond het eten reeds klaar en konden we stipt eten. De bediening was vriendelijk en attent zoals steeds. De sushi was top. Ik kom hier graag terug.

Leen
Avis du: 27/11/2017
Leen recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Keer op keer topsushi....

Keer op keer topsushi.

Staf
Avis du: 26/11/2017
Staf recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer gevarieerd aanbod Prijs-kwaliteit Correcte...

Zeer gevarieerd aanbod Prijs-kwaliteit Correcte bediening

Elise
Avis du: 26/11/2017
Elise recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Gezellige plaats en lekker eten. De bediening...

Gezellige plaats en lekker eten. De bediening was voor ons persoonlijk iets minder. Na 25 minuten wachten hadden we nog geen drinken of iemand gezien aan de tafel . Meerdere malen op het apparaatje gedrukt maar niemand die eigenlijk daar rekening mee hield. We waren wat de vergeten tafel die avond. Ondanks het niet vol zat in de zaal. Soms waren de mensen gewoon een babbeltje aan het slaan. Voor de rest echt top! Niks op aan te merken! Ik kom zeker terug!

Manoe
Avis du: 23/11/2017
Manoe recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goede service en fantastisch lekkere sushi!...

Goede service en fantastisch lekkere sushi!

Heidi
Avis du: 23/11/2017
Heidi recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

De setting is super gezellig. Het personeel...

De setting is super gezellig. Het personeel was heel vriendelijk. Het was een leuke avond met lekker eten.

Willem
Avis du: 21/11/2017
Willem recommande ce restaurant pour: Couples

Ik ben niet tot bij uw restaurant geraakt vanwe...

Ik ben niet tot bij uw restaurant geraakt vanwege enorme verkeersdrukte. Deze drukte veroorzaakt niet alleen veel ergernis maar ook ontzettend veel economische schade zoals nu blijkt. Jammer dat daar nog steeds niemand van doordrongen is. We gaan zeker nog eens een poging wagen.

Mieke
Avis du: 18/11/2017
Mieke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Beste Sushi id omstreken...

Beste Sushi id omstreken

Marleen
Avis du: 06/11/2017
Marleen recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

vriendelijkheid en lekker....

vriendelijkheid en lekker.

Leen
Avis du: 06/11/2017
Leen recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Aangenaam kader Kwaliteitsingrediënten Beste...

Aangenaam kader Kwaliteitsingrediënten Beste sushi ooit gegeten!

date score