Avis pour Gaver 15

497 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver votre table
7.9
497 avis
date score
Stephanie
Avis du: 10/02/2020
Stephanie recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy

Vriendelijke bediening, lekker eten en de kinde...

Vriendelijke bediening, lekker eten en de kinderen kunnen onbeperkt over en weer lopen naar de speeltuin. Misschien wel wat aan de dure kant voor de menu...

Katrien
Avis du: 09/02/2020
Katrien recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Lekker eten. Alleen niet warm in de ruimte....

Lekker eten. Alleen niet warm in de ruimte.

Sharon
Avis du: 26/01/2020
Sharon recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Verkeerde gerechten en dranken geserveerd....

Verkeerde gerechten en dranken geserveerd. Eten van de kinderen 30 minuten voor eten volwassenen. Lange wachttijden. Drinken dat besteld werd pas na het eten gebracht. Tafels zeer dicht op elkaar gepropt. Irish beef was wel super lekker. Rode wijn in hele kleine glazen geserveerd van witte wijn.

Daniel
Avis du: 28/01/2019
Daniel recommande ce restaurant pour: Couples

Restaurant zat helemaal vol en keuken kon gewoo...

Restaurant zat helemaal vol en keuken kon gewoon niet volgen. Carpacio die nog bevroren was, anderhalf uur moeten wachten op je hoofdschotel is erg lang als je daar met kinderen zit. Lang geleden dat we nog eens geweest waren, maar zal terug een tijdje duren vrees ik...

Tara
Avis du: 10/09/2018
Tara recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy

Zoals altijd: LEKKER! Vriendelijk personeel...

Zoals altijd: LEKKER! Vriendelijk personeel

Els
Avis du: 09/09/2018
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Zeer kindvriendelijk en het personeel is zeer...

Zeer kindvriendelijk en het personeel is zeer gedienstig en vriendelijk Mss een klein minpuntje : het duurde wel heel lang eer we ons eten kregen en zeker omdat ik de keuzes al op voorhand doorgemaild had maar het zal mss erg druk geweest zijn

Pieter
Avis du: 08/09/2018
Pieter recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten...

Vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten

Tara
Avis du: 03/09/2018
Tara recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Vriendelijk ontvangst Lekker eten...

Vriendelijk ontvangst Lekker eten

Silke
Avis du: 02/09/2018
Silke recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Super lekker, vriendelijk en onze zoon heeft...

Super lekker, vriendelijk en onze zoon heeft hem super geamuseerd.

Katleen
Avis du: 27/08/2018

Het eten was van slechte kwaliteit en onverzorg...

Het eten was van slechte kwaliteit en onverzorgd. Bediening liep ook niet vlot.

date score