Avis pour Gaver 15

497 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver votre table
7.9
497 avis
date score
Sacha
Avis du: 14/03/2020
Sacha recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

De bediening was fenomenaal! Super om zien...

De bediening was fenomenaal! Super om zien hoe gepassioneerd jullie zijn en jullie klanten zo een goed gevoel kunnen geven! Eten was in het algemeen ook goed.

Annelies
Avis du: 11/03/2020
Annelies recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, toffe sfeer, goede en amusant...

Heel lekker eten, toffe sfeer, goede en amusante bediening en heel belangrijk... de kindjes hadden een supernamiddag!

Avis du: 11/03/2020
recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Lekker eten, vriendelijk personeel. Super voor...

Lekker eten, vriendelijk personeel. Super voor de kinderen én de ouders!

Didier
Avis du: 09/03/2020
Didier recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Vriendelijke bediening en royale porties....

Vriendelijke bediening en royale porties.

Bart
Avis du: 08/03/2020
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Vooral de kinderen vonden het een superleuke...

Vooral de kinderen vonden het een superleuke uitstap! De bediening was nogal chaotisch.

Sasha
Avis du: 08/03/2020

Super vriendelijke personeel en qua eten alles...

Super vriendelijke personeel en qua eten alles was af! Ook wel leuk dat de kindjes kunnen spelen

Avis du: 04/03/2020
recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker eten en vriendelijke bediening. Meer...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Meer hoeft da niet te zijn.

Martin
Avis du: 02/03/2020
Martin recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

plaats waar we moesten zitten. Carpaccio veel...

plaats waar we moesten zitten. Carpaccio veel te dik gesneden. Friet niet gaar.....

Elke
Avis du: 01/03/2020
Elke recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Te krappe tafel, gedrukt tegen het raar Slordig...

Te krappe tafel, gedrukt tegen het raar Slordig gedekte tafel Weinig kwalitatief personeel, verschillende verstonden geen Nederlands Tot 4 keer toe eten voorgeschoteld gekregen. Telkens wist de ober niet waar naartoe. Zelfs al hadden wij al gegeten. Eten was lekker, maar niet super warm. Werd dan ook eerst naar andere tafel gebracht. Mojito was minder van smaak. Bovenverdieping werd niet gebruikt. We zaten dus dicht opeen beneden en op gebied van geluid was dat rampzalig. Wij zijn al verschillende keren komen eten en toen was het telkens in orde. Nu was het ontgoochelend. In speeltuin waren kinderen tiktok filmpjes aan het maken met onbekende kinderen op de achtergrond. Op gebied van GDPR kan dat niet.

Fanny
Avis du: 01/03/2020
Fanny recommande ce restaurant pour: Groupes

We hadden liever te horen gekregen dat het...

We hadden liever te horen gekregen dat het restaurant volzet was ipv op dergelijke plaats naast/onder de bar gezet te worden. Er was geen gezelligheid mogelijk, laat staan een aangename maaltijd. Dit is geen restaurant met speelgelegenheid. Dit is een binnenspeeltuin met catering. Jammer. We hadden er meer van verwacht. We waren klaar om het er eens goed van te nemen en dat mocht wat gekost hebben. Nu heel blij dat we simpelweg elders verkozen en int Zoetermeer goed gesoigneerd werden zoals een echt restaurant betaamt.

date score