13.5/20 Gault&Millau
Bruggestraat 259 8730 OEDELEM
Budget
€€€
Jours de fermeture
Dimanche, Lundi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Liesbeth
Avis du: inconnu

culinaire verwennerij

Reeds 3 maal gingen mijn man en ik eten bij Alain Meessen. Elke keer opnieuw gingen We er buiten met een grote glimlach op ons gezicht en een goed gevulde maag. Het plaatje is er compleet. Zeer aangenaam en rustig kader, aangename en correcte bediening en hoogstaande gerechten. Pure verwennerij!

Marc
Avis du: inconnu

Ik las laatst een recensie over dit restaurant....

Ik las laatst een recensie over dit restaurant. De schrijver begon met er zich over te verbazen dat sommige restaurants in de gidsen een score krijgen die toch wel tot nadenken stemt en dat je als recensent bij die restaurants toch een paar puntjes meer zou geven. Hij had het over Alain Meessen. Ik kan mij daar volledig in vinden ook al ben ik geen recensent. Een gourmand met een zekere veldkennis ben ik wel. Alain Meessen is zonder meer zeer, zeer goed. De kaart is niet zeer uitgebreid maar wel zeer divers. De service is ongemeen aangenaam en vriendelijk. De gerechten zijn met liefde en vooral met kennis van zaken bereid. Heerlijk en eerlijk. Geen slaafs meelopen met nieuwe technieken maar een gedegen kookstijl. Eén van de betere tafels te Brugge.

marc
Avis du: inconnu

Uitstekend. Reeds meerdere malen bezocht, steed...

Uitstekend. Reeds meerdere malen bezocht, steeds origineel en altijd lekker. Per uitzondering is de keuze voor de aangepaste wijnen hier een aanrader.

Marc
Avis du: inconnu

Inderdaad een adres waar er meerdere van zouden...

Inderdaad een adres waar er meerdere van zouden mogen zijn. De aangepaste wijnen - waar ik meestal niet zo tuk op ben - waren uitstekend. Het eten is zeer smakelijk en houdt een gezond midden tussen vooruitstrevend en klassiek. De bediening is voornaam, attent en zeer vriendelijk. Om nog veel te bezoeken.

Greet
Avis du: inconnu

Wij hebben dit restaurant op 29-01-2006 voor...

Wij hebben dit restaurant op 29-01-2006 voor de tweede maal bezocht en wij komen zeker terug! Culinair 'exquis' zoals dat heet: zeer verrassende combinaties, een streling voor oog én tong, ... Bovendien heel vriendelijke bediening en eenvoudig doch aangenaam kader. Een oprechte aanrader voor wie van kwaliteit houdt!

severine
Avis du: inconnu

Heel lekker en verfijnd. Goeie menu-formule....

Heel lekker en verfijnd. Goeie menu-formule.

Karolien
Avis du: inconnu

Wij hebben hier echt super gegeten. ook de...

Wij hebben hier echt super gegeten. ook de sfeer viel heel goed mee. de menu's zijn gevarieerd en stijlvol. wij gaan dit restaurant zeker nog bezoeken. een echte aanrader.

Greet
Avis du: inconnu

Wij kozen voor het viergangenmenu aan 65 euro...

Wij kozen voor het viergangenmenu aan 65 euro pp, wijnen inclusief. Onze bevindingen: overheerlijk en origineel, een streling voor tong en oog. Bovendien stijlvolle en vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Conclusie: een aanrader!

Serge
Avis du: inconnu

Prima restaurant waar we graag eens terugkeren....

Prima restaurant waar we graag eens terugkeren. Stijlvolle bediening zonder chi-chi. Eerlijke en creatieve gerechten die steeds weer blij verrassen. Prijs/Kwaliteit perfect in evenwicht. Een aanrader

NICO
Avis du: inconnu

Prima restaurant met een heerlijke, verse keuze...

Prima restaurant met een heerlijke, verse keuzevarieteit. Een viergangenmenu met aangepaste wijnen is aan te raden. Correcte bediening en stijlvolle creaties op het bord. Niet goedkoop maar kwaliteit mag iets meer kosten. De moeite waard.

Tous les avis de ce restaurant