De Oorzaak

Markt 15 1730 ASSE
Budget
Heures d'ouverture
Maintenant ouvert Toutes les heures
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
6.9 Basé sur 9 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Conny
Date du repas: 10/12/2017
Conny recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het lawaai in de keuken hoorde je tot vooraan...

Het lawaai in de keuken hoorde je tot vooraan in de zaak. Roepen en tieren.... storend voor ieder van ons.Duo van garnaal en kaaskroket, mm zonder een bladje sla of rauwkost.Brood in het mandje was hard ...oud gewoon en uitgedroogd...als marktonderzoeker ga ik toch een slechte quotering moeten geven :-(

Luc V.
Date du repas: inconnu

Lekker en correct zoals het hoort....

Lekker en correct zoals het hoort.

Kathleen
Date du repas: inconnu

Mooi kader en lekker eten. Personeel is jong,...

Mooi kader en lekker eten. Personeel is jong, vriendelijk en enthousiast. Wel jammer dat er bij het aperitief geen klein hapje gegeven wordt.

Roger

beste adres op de markt

Met voorsprong het beste adres op de markt. Dit te danken aan de vlotte en vooral professionele, vriendelijke bediening. Ook aan de keuken: verzorgd, mooie porties, heerlijke gerechten. De entourage is perfect: gezellig, netjes en met een heel gezellige rookruimte binnen.

Sarah

Gezellige avond

Een eigentijds interieur maar toch heel gezellig en netjes. Vlotte en uiterst vriendelijke bediening. Steeds een lekkere amuse. Hemels lekkere suggesties die elke maand aangepasr worden. Uitgebreide kaart, alsook een aangepaste wijnkaart. Prijs-kwaliteit helemaal top. Het beste adresje in Asse wat mij betreft!

conny
conny recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Lekker etentje met z'en tweetjes

Mmm, het eten was lekker - visserspannetje en een salade van het huis.Maar het is er steeds zo frisjes binnen.En de koude maakt het dan ook ongezellig.De bediening is okè.Geen borrelhapje.Nog geen nootje of chipke.... knabbelen bij het aperitief is nogthans tof hé.We gaan zeker nog eens terug hoor ;-)

conny
conny recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Stylvolle zaak

De gerechten zijn verzorgd.Een leuk aperitiefhapje gehad.Spijtig van de Franse tint.Ja er wordt Frans gepraat door het personeel onderling,de bediening is in het Nederlands.De achtergrondmuziek is Frans en niet zo aangenaam voor een etentje.

placeholder
Lien
Lien recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Doe zo verder!

Een aanrader op de markt van Asse: vriendelijke en snelle bediening, gezellig interieur en een prima kok die zijn klanten graag in de watten legt. Er is een ruime keuze aan gerechten en elke maand zijn er nieuwe suggesties, die zeker de moeite waard zijn om uit te proberen.

hanne

Een gezellige plaats om een rustig avondje...

Een gezellige plaats om een rustig avondje uit door te brengen. Ook de nieuwe inrichting maakt het dubbel zo aangenaam! De bediening is super en ook over het eten is niets negatief aan te merken. Je krijgt altijd de gelegenheid extra porties frietjes en dergelijke bij te bestellen. Een echte aanrader!!!!!

Tous les avis de ce restaurant