Avis pour Restaurant Mardaga

63 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.1
63 avis
date score
Freya
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 02/04/2020
Freya recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Verrassende gerechten boordevol smaak in een...

Verrassende gerechten boordevol smaak in een aangenaam kader.

Valerie
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 14/03/2020
Valerie recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super lekker. We hebben alleen lang moeten...

Super lekker. We hebben alleen lang moeten wachten.

lucas
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 12/03/2020
lucas recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Goede service en super lekkere gerechtjes...

Goede service en super lekkere gerechtjes

Anneke
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 12/03/2020
Anneke recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie

Eerste keer jong keukengeweld, en ik werd van...

Eerste keer jong keukengeweld, en ik werd van mijn sokken geblazen. Zo verfijnd en tegelijk heel stevige gerechten. Zalig!

Brenda
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 12/03/2020
Brenda recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel vriendelijk personeel, goed bediend gewees...

Heel vriendelijk personeel, goed bediend geweest, fijne uitleg bij de gerechten en wijnen en natuurlijk super lekker gegeten!

Laura
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 08/03/2020
Laura recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Bij Mardaga was alles perfect geregeld. Het...

Bij Mardaga was alles perfect geregeld. Het eten was écht heerlijk en de service was top. Wij komen zeker terug!

Shannen
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 08/03/2020
Shannen recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, wij...

Zeer lekker eten, vriendelijke bediening, wij gaan zeker terug!

Ann
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 07/03/2020
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Fantastisch eten in een gezellige setting,...

Fantastisch eten in een gezellige setting, geserveerd door zeer vriendelijke bediening, die de tijd neemt voor een babbeltje, zorgt sowieso voor een topavond. Onder het motto "Save the best for last" genoten we met volle teugen van het lekkere dessert. Fijn dat jullie ook aandacht schenken aan mensen die geen alcohol drinken door hen mocktails aan te bieden bij elke gang. Limburgse gastvrijheid voel je hier des te meer! Wij komen graag nog eens terug!

Sophie
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 07/03/2020
Sophie recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zalig eten, zalige sfeer, zalige mensen,......

Zalig eten, zalige sfeer, zalige mensen,... Kortom zalige avond!

Ellen
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Avis du: 06/03/2020
Ellen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Leuke bediening, formidabel eten!...

Leuke bediening, formidabel eten!

date score