Avis pour Den Esprit

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Rudi
Avis du: 16/08/2019
Rudi recommande ce restaurant pour: Groupes

ik heb 1 week opvoorhand geboekt online.ik...

ik heb 1 week opvoorhand geboekt online.ik heb er zelfs een bevestiging van gekregen dat het ok is en dat ze ons verwachten. blijkt dat op het uur van onze afspraak de zaak gesloten is.ze zijn met vakantie. wat een gezellig ontbijt moest worden met moederdag werd dus een Klote dag meerdere zaken gebeld en naar verschillende andere gereden maar alles volzet. dus geen ontbijt. heeft me dus nog geld aan benzine en telefoon bovenop gekost. een schande!! hoe moeilijk kan het zijn in deze digitale wereld de klanten op de hoogte te houden en te verwittigen. wij waren vrij vaste klanten van deze zaak.daar komt nu een einde aan.

Robin
Avis du: 17/02/2019
Robin recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lang gewacht op het eten, 40 min voor simpel...

Lang gewacht op het eten, 40 min voor simpel eten. Burger droog.

Tanja
Avis du: 25/03/2019
Tanja recommande ce restaurant pour: Couples

we zijn binnen gegaan en er hing een onaangenam...

we zijn binnen gegaan en er hing een onaangename geur.Het poetsgerief hing aan de bar,er was niets gedekt of voorbereidt.We zijn terug doorgegaan want hier zag ik me geen deftig en gezellig ontbijt nemen!!!!!

Ilse
Avis du: 22/07/2019
Ilse recommande ce restaurant pour: Groupes

Onbeleefd, erg traag, verkeerde drankjes geleve...

Onbeleefd, erg traag, verkeerde drankjes geleverd. Niets samen geleverd. Vandaag ziek.

Jonathan
Avis du: 05/10/2018
Jonathan recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Het eten was ok, bediening was ok maar de locat...

Het eten was ok, bediening was ok maar de locatie zelf kan wel properder en frisser. Vuile asbakken, terras, tafels, stoelen niet proper,... toch een aandachtspunt.

Kim
Avis du: 01/10/2019
Kim recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ik vroeg een rustig tafeltje, maar het was...

Ik vroeg een rustig tafeltje, maar het was zo erg dat we elkaar zelfs niet konden verstaan. De akoestiek in het gebouw is helaas vreselijk... Daarnaast was mijn steak (blue) eigenlijk koud (niet over geklaagd omdat we eigenlijk niet veel tijd hadden...) maar het vlees van mijn partner was wel goed gebakken en heerlijk! Een leuke locatie om iets te gaan drinken met vrienden, maar helaas niet de ideale locatie voor een rustige maaltijd...

Freddy
Avis du: 01/08/2019
Freddy recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

men wist niks vd reservatie. gelukkig was...

men wist niks vd reservatie. gelukkig was er nog plaats voor 6

Caroline
Avis du: 25/03/2019
Caroline recommande ce restaurant pour: Groupes

Eten was lekker, bediening was minder vriendeli...

Eten was lekker, bediening was minder vriendelijk

Julie
Avis du: 19/01/2019
Julie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We werden vriendelijk bediend door Morgane....

We werden vriendelijk bediend door Morgane. Het eten smaakte ons alle vier. Qua akoestiek is er wel nog wat werk aan den Esprit, vinden we.

Heidi
Avis du: 22/05/2018
Heidi recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

bediening en eten ok, onze vergeten reservatie...

bediening en eten ok, onze vergeten reservatie en plaats in het cafegedeelte was minder leuk

date score