Avis pour Pain Pidou

75 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
75 avis
date score
Silva
Avis du: 18/04/2019
Silva recommande ce restaurant pour: Groupes

Wekelijks kom ik met een vriendin ontbijten...

Wekelijks kom ik met een vriendin ontbijten zeker al één jaar als het er al geen 2 jaar is. Ik ben heel tevreden zowel van het aanbod als de vriendelijke bediening. Tot ziens

Myriam
Avis du: 12/04/2019
Myriam recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heel gezellige sfeer, charmante bediening en...

Heel gezellige sfeer, charmante bediening en heel lekker. Het was echt TOP

Kristel
Avis du: 11/04/2019
Kristel recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Top zoals steeds...

Top zoals steeds

Silva
Avis du: 24/03/2019
Silva recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zoals altijd ben ik zéér tevreden over Pain...

Zoals altijd ben ik zéér tevreden over Pain Pidou. Aangename sfeer, lekker eten en héél belangrijk vriendelijk personeel. Dank u en tot ziens

Imke
Avis du: 23/03/2019
Imke recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Snel bediend, lekker eten, vriendelijke service...

Snel bediend, lekker eten, vriendelijke service

Kristien
Avis du: 23/03/2019
Kristien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Absoluut...

Absoluut

Pascale V.
Avis du: 22/03/2019
Pascale V. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eerst een leuke gezellige sfeer met heel...

Het eerst een leuke gezellige sfeer met heel vriendelijk personeel en superlekkere verzorgde gerechten.

Nele
Avis du: 18/03/2019
Nele recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten en gezellige rustige sfeer!...

Lekker eten en gezellige rustige sfeer!

Christl G.
Avis du: 14/03/2019
Christl G. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

eten super lekker ! bediening top!...

eten super lekker ! bediening top!

Ingrid S.
Avis du: 14/03/2019
Ingrid S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ik vond de porties erg klein. Daarnaast had...

Ik vond de porties erg klein. Daarnaast had ik gevraagd om donker brood te krijgen bij mijn spiegeleieren. Het was een combinatie van lichtbruin brood en wit brood. Ik had verwacht om in een zaak die ook brood verkoopt, toch minstens een donkere pistolet te kunnen krijgen. Mijn vriendin had de eggs Bénédicte genomen en is met honger naar huis gegaan. Ik vind dat er ook een ontbijt zou moeten bestaan waarin toch minstens één koffie en fruitsap inbegrepen zouden zijn. Ik ken andere plaatsen waar dit zeker het geval is. Ik vond het dus erg duur voor wat we kregen.

date score