Avis pour De Merode

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Lief
Avis du: 16/01/2020
Lief recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Vriendelijke en snelle bediening, prachtige...

Vriendelijke en snelle bediening, prachtige zaak.

Michel
Avis du: 16/01/2020
Michel recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer tevreden - snelle bediening en uiterst...

Zeer tevreden - snelle bediening en uiterst lekker.

Erwin
Avis du: 13/01/2020
Erwin recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Menukaart met veel keuze..Prijs/kwaliteitsverho...

Menukaart met veel keuze..Prijs/kwaliteitsverhouding in orde. Gastvrouw heeft een vriendelijke uitstraling. Voldoende gegeten en was ook lekker bereid.

Didier
Avis du: 10/01/2020
Didier recommande ce restaurant pour: Couples

Heel geregeld komen we hier eten en we zijn...

Heel geregeld komen we hier eten en we zijn steeds erg tevreden over het eten en de attente bediening.

paui
Avis du: 03/01/2020

kwaliteit van de dag gerechten was beneden...

kwaliteit van de dag gerechten was beneden het gebruikelijk niveau

Tina
Avis du: 22/12/2019
Tina recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Altijd verzorgd en lekker ....

Altijd verzorgd en lekker .

Pascale
Avis du: 20/12/2019
Pascale recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Service was supersnel. We hadden alles op voorh...

Service was supersnel. We hadden alles op voorhand besteld, het restaurant zat vol en toch werden we onmiddellijk bediend. Alles was ook heel lekker.

Henriet
Avis du: 18/12/2019
Henriet recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Prettige omgeving, lekker eten en aardige bedie...

Prettige omgeving, lekker eten en aardige bediening

Marie-Jose
Avis du: 07/12/2019
Marie-Jose recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij hebben genoten van een heerlijke maaltijd...

Wij hebben genoten van een heerlijke maaltijd en fijn dessert, maar ook van de vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!

Lydi
Avis du: 06/12/2019
Lydi recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Fijne omgeving, zeer vriendelijke bediening...

Fijne omgeving, zeer vriendelijke bediening en lekker eten.

date score