Avis pour Park West

2229 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
2229 avis
date score
Simon
Avis du: 15/11/2019
Simon recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het eten was lekker en het personeel was vriend...

Het eten was lekker en het personeel was vriendelijk

Nagels
Avis du: 12/11/2019
Nagels recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten en goede bediening....

Lekker eten en goede bediening.

nausikaä
Avis du: 12/11/2019
nausikaä recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte reservering, rekening houdend met onze...

Vlotte reservering, rekening houdend met onze wensen, zeer goede, vriendelijke bediening aan onze tafel. Prijs/kwaliteit in orde!

Nadine
Avis du: 12/11/2019
Nadine recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

We waren ontevreden omdat de ‘aangeprezen’...

We waren ontevreden omdat de ‘aangeprezen’ fazant niet te eten was. Zelfs met het steakmes vd tafelgenoot was het vlees niet te snijden. We hebben dit gemeld aan de ober maar daar kwam geen verdere reactie op. Als jarenlange trouwe klant van uw restaurant waren we zeer teleurgesteld.

Fritz
Avis du: 11/11/2019
Fritz recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goede keuken en prima, vlotte bediening in...

Goede keuken en prima, vlotte bediening in een zeer leuk kader.

Avis du: 09/11/2019
recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

ALLES TOP GEREGELD. vOORAL BEDIENING OP HET...

ALLES TOP GEREGELD. vOORAL BEDIENING OP HET FEESTJE VERDIEND EEN PLUIM

Ivan
Avis du: 07/11/2019
Ivan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We hebben genoten van begin tot einde. We hebbe...

We hebben genoten van begin tot einde. We hebben een super bediening gehad van uw man. Heel leuke ervaring ! Heel goede sfeer en super lekker eten. We hadden keuzemenu gekozen. Top !

Ann
Avis du: 05/11/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk onthaal, vlotte service, het eten...

Vriendelijk onthaal, vlotte service, het eten was zeker in orde

marijke
Avis du: 04/11/2019
marijke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was top! zeer vriendelijk bediening alles...

Het was top! zeer vriendelijk bediening alles verliep perfect in elkaar. Lekker en voldoende eten. Het was een zeer leuk verjaardagsfeest. Bedankt!

johan
Avis du: 02/11/2019
johan recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

ALLES IS GOED ALLEEN ZIJN DE WIJNEN TE PRIJSELI...

ALLES IS GOED ALLEEN ZIJN DE WIJNEN TE PRIJSELIJK

date score