Avis pour Park West

1777 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
1777 avis
date score
Chris
Avis du: 16/12/2018
Chris recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Top kwaliteit eten en super service....

Top kwaliteit eten en super service.

luc
Avis du: 15/12/2018
luc recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Uitstekend personeel...

Uitstekend personeel

Herwig
Avis du: 15/12/2018
Herwig recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Goede keuken, correcte bediening....

Goede keuken, correcte bediening.

Izabella
Avis du: 12/12/2018
Izabella recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Aangename sfeer en lekker eten. Vlugge bedienin...

Aangename sfeer en lekker eten. Vlugge bediening Toch nog een aantal schoonheidsfoutjes; het aperifief werd samen met het eten gebracht :-(

Hoorcentrum
Avis du: 12/12/2018
Hoorcentrum recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

We zijn al regelmatig in Park West gaan eten...

We zijn al regelmatig in Park West gaan eten met het bedrijf, omdat het prijs-kwaliteit goed zit, vriendelijke bediening, leuke locatie en rustig om te vergaderen. Ik had wel een opmerking over gisteren; het eten was heel lauw ( bijna koud ) en mijn collega's hadden dezelfde opmerking. Dit is de eerste maal, want gewoonlijk is alles perfect.

Chris
Avis du: 11/12/2018
Chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellig restaurant waar je heerlijk kan eten....

Gezellig restaurant waar je heerlijk kan eten. De lunch was een mooie combinatie van gerechtjes. Prijs kwaliteit een aanrader.

Ingrid
Avis du: 10/12/2018
Ingrid recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Een echte aanrader, het was allemaal heel lekke...

Een echte aanrader, het was allemaal heel lekker. De schotels waren mooi gepresenteerd. De verhouding prijs/kwaliteit is zeker in orde.

Helena
Avis du: 10/12/2018
Helena recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer lekker en uiterst vriendelijk personeel...

Zeer lekker en uiterst vriendelijk personeel

date score