Avis pour Park West

2162 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.9
2162 avis
date score
rosie e.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/03/2017
rosie e. recommande ce restaurant pour:

voldeed aan mijn verwachtingen : vriendelijk...

voldeed aan mijn verwachtingen : vriendelijk onthaal - cosy en gezellige zitplaats, met -nodige privacy - prompte en vriendelijke bediening - misschien kleine suggestie : miste wel champignonroomsaus in de keuze van de sausjes bij de filet pur

Liselotte D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/03/2017

Andree V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/03/2017
Andree V. recommande ce restaurant pour:

Ik ben tevreden over uw restaurant maar het...

Ik ben tevreden over uw restaurant maar het is altijd hetzelfde menu. Ik heb al alles geprobeerd en ik zou graag andere suggesties.

Hubert H.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/03/2017
Hubert H. recommande ce restaurant pour:

Nadine V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/03/2017
Nadine V. recommande ce restaurant pour:

Wij hadden een leuk rond tafetlje voor ons...

Wij hadden een leuk rond tafetlje voor ons 3tjes maar we hebben last gehad van toiletgeur. Volgende keer een tafeltje ver daarvandaan. Dat was heel spijtig.

Francis D.
0 Favoris
5 Avis
Avis du  20/03/2017
Francis D. recommande ce restaurant pour:

telkens weer TOP !...

telkens weer TOP !

[anonymous]
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017

Tom S.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
Tom S. recommande ce restaurant pour:

LEYS F.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
LEYS F. recommande ce restaurant pour:

Uiterst vriendelijk , is voor mij een van de...

Uiterst vriendelijk , is voor mij een van de vriendelijkste ontvangst . prijs :kwaliteit , parkeer mogelijkheden Top Francis

lieze m.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
lieze m. recommande ce restaurant pour:

date score