Avis pour Park West

1353 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
1353 avis
date score
brigitte
vercammen
Date du repas: 18/01/2018
brigitte recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer lekker gegeten, gezellig zitten, vriendeli...

zeer lekker gegeten, gezellig zitten, vriendelijke bediening :-)

Stlvie
Giavelli
Date du repas: 17/01/2018
Stlvie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ik heb wel ' tevreden ' aangeduid maar ik vind...

Ik heb wel ' tevreden ' aangeduid maar ik vind toch dat sinds een tijdje de service te wensen overlaat. Vroeger hadden wij een garçon die praktisch altijd aanwezig was en altijd heel vriendelijk en hij herkende ons onmiddellijk (wij komen wel iedere maand sinds een paar jaar), nu is het wel anders want het personeel veranderd constant en de service is minder goed. Wij komen nog wel altijd graag naar deze locatie.

Louis B.
Date du repas: 16/01/2018
Louis B. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten, zeer vriendelijk ontvangen...

Lekker gegeten, zeer vriendelijk ontvangen en bediend, aangename sfeer.

Hilde
Coolsaet
Date du repas: 14/01/2018
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Attente serveuse die tijdig opmerkte dat het...

Attente serveuse die tijdig opmerkte dat het voorgerecht van één van onze tafelgenoten (vegetariër) ondanks haar bestelling niet veggi was. Zij herstelde spontaan de vergissing van het keukenpersoneel. Wel jammer dat ook aan de éne vegetariër van ons gezelschap een amuse-bouche met terrine van konijn werd aangeboden en dat de twee leden van ons gezelschap die na het dessert géén koffie bestelden, verstoken bleven van een koekje....

[anonymous]
Mertens
Date du repas: 14/01/2018
[anonymous] recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

gezellig samenzijn met een flesje wijn en lekke...

gezellig samenzijn met een flesje wijn en lekker eten

Mich
Vanstreels
Date du repas: 14/01/2018
Mich recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Steeds een goede verhouding prijs kwaliteit...

Steeds een goede verhouding prijs kwaliteit met een verzorgde bediening en in een aangenaam kader .

[anonymous]
Blondeel-Vogels
Date du repas: 14/01/2018
[anonymous] recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening, smaakvolle inrichting,...

Vriendelijke bediening, smaakvolle inrichting, verzorgde gerechten,

[anonymous]
Van den Abbeele
Date du repas: 12/01/2018
[anonymous] recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Beide, mijn vrouw en ik op pensioen gegaan....

Beide, mijn vrouw en ik op pensioen gegaan. Daarom afscheidfeestje. Van 65 genodigden slechts 58 gekomen en allen zeer tevreden.... Dus hartelijk dank! Chris en Geert

Karen V.
Vos
Date du repas: 12/01/2018
Karen V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke bediening. 1 minpuntj...

Lekker eten, vriendelijke bediening. 1 minpuntje: bij bestelling van glaasje cava werd vriendelijk Italiaanse schuimwijn als alternatief voorgesteld. Dan moet men er ook bij vermelden dat dit geen ‘cavaprijs’ heeft, maar €11/glas kost. Jammer dat je dat na een overall positieve ervaring moet ontdekken op de rekening.

Hilde
Orlent
Date du repas: 11/01/2018
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellig kader en een standvastige kwaliteit....

Gezellig kader en een standvastige kwaliteit. Heel vriendelijke en professionele bediening.

date score