Avis pour Liang's Garden

92 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver votre table
8.1
92 avis
date score
Bjorn G.
Avis du: inconnu

Wij reserveerden het restaurant via resto.be...

Wij reserveerden het restaurant via resto.be en kregen een bevestiging van onze reservatie. Na een treinrit van 2 uur kwamen we ter plaatse om vast te stellen dat ze in verlof waren.... van service gesproken.

Maurits
Avis du: 29/07/2017

restaurant was gesloten wegens jaarlijks verlof...

restaurant was gesloten wegens jaarlijks verlof. Toch reservatie gekregen?

Marc
Avis du: 26/07/2017

Restaurant was gesloten wegens jaarlijks verlof...

Restaurant was gesloten wegens jaarlijks verlof!!!!! Niet gemeld op uw site.

Gert
Avis du: 31/05/2019
Gert recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Veel te weinig personeel, zowel in zaal als...

Veel te weinig personeel, zowel in zaal als keuken met lange wachttijden en mindere kwaliteit tot gevolg.

Geert
Avis du: 31/10/2019
Geert recommande ce restaurant pour: Couples

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte...

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte bediening, hoge prijzen dus je verwacht een verfijnde keuken. Gemiste kans.

Betty
Avis du: 05/06/2019
Betty recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekkere eend gegeten.De sfeer was niet zo gezel...

Lekkere eend gegeten.De sfeer was niet zo gezellig,we zaten alleen in het restaurant ...

Tibbe
Avis du: 31/05/2019
Tibbe recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het eten was goed als altijd. Echter de service...

Het eten was goed als altijd. Echter de service was ondermaats. Er

Valerie
Avis du: 12/12/2018
Valerie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

het eten was heel lekker! het restaurant geeft...

het eten was heel lekker! het restaurant geeft eerder de indruk van een afhaal restaurant, hun vorige locatie was beter.

georges v.
Avis du: 01/12/2017
georges v. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

voor menu...

voor menu

placeholder
Michel
Avis du: inconnu

Het is nog een afgietsel van wat het eens was ....

Ben vrij recent 2x gaan eten in de nieuwe Liang's Garden. Ik was een grote fan van de vroegere locatie. Hier schiet nu echter niks van over : het restaurant beneden lijkt op een ingekrompen bedrijfskantine met sobere tafeltjes, enkel de bovenverdieping kan me me nog bekoren : ook erg klein maar in het klassieke chinese kader. Van het vroegere menu schiet niet veel over : de kwaliteit blijft goed. Toen we de vorige keer, na het maken van een afspraak, toekwamen bleek er geen plaats te zijn en wou men ons op een geimproviseerd kampeertafeltje tegen een radiator aan plakken. Na jaren een trouwe fan van de Liang's Garden geweest te zijn heb ik momenteel mijn conclusies getrokken : verander de locatie en de stijl of je gaat failliet ! De prijzen zijn hoog in vergelijking met anderen, daartegenover staat nog steeds een zeer goede kwaliteit van gerechten.

date score