Avis pour Liang's Garden

90 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
90 avis
date score
Jan
Avis du: 24/10/2019
Jan recommande ce restaurant pour: Groupes

Zeer lekker eten met aangename variatie en...

Zeer lekker eten met aangename variatie en uitstekende bediening in een ontspannen kader.

Aldegonde
Avis du: 14/10/2019
Aldegonde recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij kozen met ons gezelschap van 9 personen...

Wij kozen met ons gezelschap van 9 personen voor de Gastentafel menu. Het was fantastisch lekker en ik heb het zeer gewaardeerd dat ik een schotel gekregen heb ZONDER gember zoals gevraagd in de reservatie.Ook was er een aanwijzing geweest dat het om een verjaardag ging en kregen wij bij het dessert een vuurwerkje op tafel. Dit alles werd onthaald met heel veel dank voor het zeer lekkere eten - het was eens wat anders dan bij een gewoon chinees restaurant -en de goede bediening. Met zen allen waren wij heel content voor de zeer gezellige en heel lekkere avond.

Leo
Avis du: 03/10/2019
Leo recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was een zeer vriendelijke bediening-de...

Het was een zeer vriendelijke bediening-de smaken verrassend en prijs/kwaliteit zeer goed. Alleen het vorige interieur(in de Markgravelei) vond ik leuker en authentieker. We hadden de "menu van de chef" genomen. Niet echt goedkoop maar zeker zijn geld waard.

Frans
Avis du: 16/09/2019
Frans recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer lekkere gerechten, een adres van vertrouwe...

Zeer lekkere gerechten, een adres van vertrouwen, vriendelijke bediening, mooie wijnkaart met een uitmuntende Huischampagne

Luc
Avis du: 15/09/2019
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes

Vriendelijke bediening en top eten...

Vriendelijke bediening en top eten

ALF
Avis du: 23/06/2019
ALF recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Zeer verfijnde gerechten en veel variatie....

Zeer verfijnde gerechten en veel variatie. Leķkere dim sum. Goede wijnen en altijd vriendelijke ontvangst en bediening. Een aanrader.

Hugo
Avis du: 16/06/2019
Hugo recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Een vriendelijke service en lekker eten, dat...

Een vriendelijke service en lekker eten, dat is wat voor ons belangrijk is.

Andrew
Avis du: 09/06/2019
Andrew recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Dé beste Chinees in Antwerpen en omstreken....

Dé beste Chinees in Antwerpen en omstreken. Perfecte bediening en heerlijke maandwijn.

Jacques
Avis du: 06/06/2019
Jacques recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

vriendelijke bediening, lekker eten....

vriendelijke bediening, lekker eten.

Betty
Avis du: 05/06/2019
Betty recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekkere eend gegeten.De sfeer was niet zo gezel...

Lekkere eend gegeten.De sfeer was niet zo gezellig,we zaten alleen in het restaurant ...

date score