Avis pour Liang's Garden

91 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
91 avis
date score
Patrick
Avis du: 21/02/2020
Patrick recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Entrées froides...

Entrées froides

marc
Avis du: 16/02/2020
marc recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

we gingen met een bongo bon. We waren eerst...

we gingen met een bongo bon. We waren eerst even teleurgesteld dat er een vast menu werd opgelegd en er geen keuze was, maar de teleurstelling was van korte duur en onterecht. We werden verwend met een prachtig menu met de befaamde toren dim sum en dan drie visschoteltje en vervolgens drie vleesschotels. Het was werkelijk heel fijn, heel lekker en meer dan voldoende.

Daan
Avis du: 12/02/2020
Daan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Super bediening en zeer verfijnd eten. Wijn...

Super bediening en zeer verfijnd eten. Wijn aan vriendelijke prijzen. Alles gewoonweg top, zoals we gewend zijn daar.

Jurn
Avis du: 11/02/2020
Jurn recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Zeer lekker gegeten!...

Zeer lekker gegeten!

Hildegarde
Avis du: 04/02/2020
Hildegarde recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Top Chinees heel lekker juist iets anders....

Top Chinees heel lekker juist iets anders. Top bediening lekker Portugese wit wijntje bedankt

Rudi
Avis du: 26/01/2020
Rudi recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Eerste bezoek sinds verhuis uit de Marktgravele...

Eerste bezoek sinds verhuis uit de Marktgravelei, nog even lekker maar de locatie en het interieur zijn veel minder klassevol als voorheen. De keuken blijft echter wel TOP ...het belangrijkste !

Nathalie
Avis du: 21/01/2020
Nathalie recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het plaatje klopt volledig...

Het plaatje klopt volledig

Christine
Avis du: 22/11/2019
Christine recommande ce restaurant pour: Gastronomie

Zeer lekker. Veel keuze en tiptop bediening...

Zeer lekker. Veel keuze en tiptop bediening

Filip
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Lunchmenu aan €18
Avis du: 08/11/2019
Filip recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Goede wijn (Pinot Noir) :-)...

Goede wijn (Pinot Noir) :-)

Geert
Avis du: 31/10/2019
Geert recommande ce restaurant pour: Couples

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte...

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte bediening, hoge prijzen dus je verwacht een verfijnde keuken. Gemiste kans.

date score