Avis pour Liang's Garden

85 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
85 avis
date score
Nathalie
Avis du: 21/01/2020
Nathalie recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het plaatje klopt volledig...

Het plaatje klopt volledig

Christine
Avis du: 22/11/2019
Christine recommande ce restaurant pour: Gastronomie

Zeer lekker. Veel keuze en tiptop bediening...

Zeer lekker. Veel keuze en tiptop bediening

Filip
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Lunchmenu aan €18
Avis du: 08/11/2019
Filip recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Goede wijn (Pinot Noir) :-)...

Goede wijn (Pinot Noir) :-)

Geert
Avis du: 31/10/2019
Geert recommande ce restaurant pour: Couples

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte...

Alles gefrituurd, weinig groenten, correcte bediening, hoge prijzen dus je verwacht een verfijnde keuken. Gemiste kans.

Dirk
Avis du: 30/10/2019
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, leuk kader en aangename bediening...

Lekker eten, leuk kader en aangename bediening

Jan
Avis du: 24/10/2019
Jan recommande ce restaurant pour: Groupes

Zeer lekker eten met aangename variatie en...

Zeer lekker eten met aangename variatie en uitstekende bediening in een ontspannen kader.

Aldegonde
Avis du: 14/10/2019
Aldegonde recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij kozen met ons gezelschap van 9 personen...

Wij kozen met ons gezelschap van 9 personen voor de Gastentafel menu. Het was fantastisch lekker en ik heb het zeer gewaardeerd dat ik een schotel gekregen heb ZONDER gember zoals gevraagd in de reservatie.Ook was er een aanwijzing geweest dat het om een verjaardag ging en kregen wij bij het dessert een vuurwerkje op tafel. Dit alles werd onthaald met heel veel dank voor het zeer lekkere eten - het was eens wat anders dan bij een gewoon chinees restaurant -en de goede bediening. Met zen allen waren wij heel content voor de zeer gezellige en heel lekkere avond.

Leo
Avis du: 03/10/2019
Leo recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was een zeer vriendelijke bediening-de...

Het was een zeer vriendelijke bediening-de smaken verrassend en prijs/kwaliteit zeer goed. Alleen het vorige interieur(in de Markgravelei) vond ik leuker en authentieker. We hadden de "menu van de chef" genomen. Niet echt goedkoop maar zeker zijn geld waard.

Frans
Avis du: 16/09/2019
Frans recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer lekkere gerechten, een adres van vertrouwe...

Zeer lekkere gerechten, een adres van vertrouwen, vriendelijke bediening, mooie wijnkaart met een uitmuntende Huischampagne

Luc
Avis du: 15/09/2019
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes

Vriendelijke bediening en top eten...

Vriendelijke bediening en top eten

date score