Avis pour De Troubadour

2207 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
2207 avis
date score
frea
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 13/10/2019
frea recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Meestal krijg je in hoogstaande restaurants...

Meestal krijg je in hoogstaande restaurants een toefje van dit en een toefje van dat waardoor je met honger het restaurant verlaat. Dat was hier helemaal niet het geval! De borden zijn goed gevuld en mooi gepresenteerd en de kok is er in geslaagd mij met smaak dingen te doen eten die ik normaal niet zou eten. Doe daar nog vriendelijke bediening en entertainment bovenop en je hebt een geslaagd restaurantbezoek!

Véronique
Avis du: 13/10/2019
Véronique recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, klassiek met toch een gedurfd...

Heel lekker eten, klassiek met toch een gedurfde insteek. Mooi en gezellig kader, en perfecte bediening!

Jari
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 13/10/2019
Jari recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zoals altijd: TOP...

Zoals altijd: TOP

Koen
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 12/10/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige ontspannen sfeer, lekker eten. Deser...

Gezellige ontspannen sfeer, lekker eten. Desert was iets minder maar over de ganse lijn lekker eten en bijpassende wijnen.

Ingrid
Avis du: 12/10/2019
Ingrid recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ons verjaardagsetentje met gezin in De Troubado...

Ons verjaardagsetentje met gezin in De Troubadour Op vrijdagavond 11 oktober zijn we met het gezin gaan eten in De Troubadour te Berchem ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouw. Deze avond was ruimschoots op voorhand gereserveerd via hun website. (met vermelding dat er een jarige aanwezig was in het gezelschap) Bij aankomst in het restaurant omstreeks 18.50 H werd het menu op de gekende ludieke wijze door Den John ter berde gebracht. We namen allen het voorgestelde menu met de bijpassende wijnkeuzes. Het eten was, zoals gewoonlijk lekker. Maar na de maaltijd liep het helemaal fout. Na meer dan een kwartiertje werd er afgeruimd met de vraag naar de dessertkeuze. Deze bleef meer dan een half uur achterwege. Wanneer er toch even nagevraagd naar ons dessert (met vermelding van het verjaardags vuurwerkje) werden we ter sussen een limoncello (wat sommigen in het gezelschap niet lusten) en koffie-puddinkje van het huis aangeboden. Bij het dessert geen vuurwerkje. Nogmaals even nagevraagd waarop geantwoord werd dat dit NA het dessert zou volgen. Dus wij werden quasi verplicht om nog aansluitend een koffie te bestellen. Nogmaals 20 minuten hierop moeten wachten. Nogmaals gewacht op een vuurwerkje dat maar niet kwam, ook niemand in de buurt om de rekening te vragen. Dan maar zelf aan de kassa gaan staan om te kunnen afrekenen waarop ik meldde dat ons geduld wel overmatig op de proef gesteld werd en het jammer vond dat een vuurwerkje er niet meer af kon. Zij zeiden dat het druk was en het vuurwerkje ALSNOG zou komen…… John was nergens te bespeuren maar de zaalverantwoordelijke vond het ongepast dat ik hierover mijn ongenoegen meldde. Blijkbaar kan De Troubadour haar eigen succes niet aan en worden de mensen op bepaalde momenten gewoonweg niet meer bediend. (wegens te druk.…) Heb dan maar afgerekend (om 22.38H). € 470,50 (€ 464,50 eten + € 6,00 parking Albert Hein) voor een ONZELLIGE-avond van bijna 4 H om dan nog afgeblaft te worden. Dit geld kan beter besteed w...

Edith
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 12/10/2019
Edith recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

hele lekkere lunch, heel smaakvol. Op een vroli...

hele lekkere lunch, heel smaakvol. Op een vrolijke, maar correcte manier kwam de baas aan iedere tafel het menu voorstellen, met de nodige uitleg van elk gerecht. Fantastische bediening. Zeker voor herhaling vatbaar

Eddy
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 11/10/2019
Eddy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Hartelijke ontvangst en heel lekker eten. Ondan...

Hartelijke ontvangst en heel lekker eten. Ondanks duidelijk aanwezige geluidsisolatie nog erg lawaaierig. Dit komt waarschijnlijk door een volle zaal ( ca.60 personen) op een beperkte oppervlakte en tafeltjes heel dicht bij elkaar. Vooral bezocht door jongeren. Draait als een geoliede machine.

DANNY
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 11/10/2019
DANNY recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

zeer lekker eten en sympathieke ontvangst...

zeer lekker eten en sympathieke ontvangst

Jolien
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: RestoDays menu 3 services
Avis du: 11/10/2019

Super lekker, vriendelijke no-nonsense bedienin...

Super lekker, vriendelijke no-nonsense bediening

peter
Avis du: 11/10/2019
peter recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Alles goed, we komen terug. Lekker eten, mooie...

Alles goed, we komen terug. Lekker eten, mooie zaak, correcte bediening. Minpunten zijn de akoestiek, en aan het uur waarop ik in slaap viel vrees ik dat mijn deca geen deca was. Maar toch zeer tevreden. Bedankt Troubadour.

date score
×

Devenez membre de Resto.be

Plus de 385 000 personnes sont inscrites sur Resto.be !

Rejoignez notre communauté et profitez de nombreux avantages en tant que membre Resto.be :

Recevez des offres promotionnelles personnalisées
Gérez vos propres listes (wishlist, Favoris, J’ai visité, …), vos réservations en ligne, vos avis, vos informations personnelles
Accédez aux réservations en avant-première pour certains de nos événements incontournables tels que les RestoDays

Inscrivez-vous avec votre compte Facebook

Recommandé

Le moyen le plus facile de vous connecter à Resto.be

ou

Remplissez les informations ci-dessous