Avis pour De Troubadour

2431 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
2431 avis
date score
Katleen
Avis du: 27/06/2022
Katleen recommande ce restaurant pour: Couples

Wij hebben zaterdagavond erg gezellig getafeld...

Wij hebben zaterdagavond erg gezellig getafeld en genoten van een uitstekend menu met lekkere wijnen.

Tom
Avis du: 26/06/2022
Tom recommande ce restaurant pour: Gastronomie

(H)Eerlijke verse producten, zalig bereid....

(H)Eerlijke verse producten, zalig bereid. Er is over nagedacht. Genoeg tijd tussen elke gang. Duidelijke uitleg bij elk gerecht dat wordt geserveerd.

Sophie
Avis du: 20/06/2022
Sophie recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Gaan eten bij John, ik heb het zo gemist......

Gaan eten bij John, ik heb het zo gemist... iets meer dan 2 jaar. Gelukkig hebben we lang, veel en nog steeds mogen genieten van zijn heerlijke take away menu's. Maar nu de beleving in zijn vernieuwd restaurant... heerlijk gewoon. I'll be back, twice ;)

walter
Avis du: 20/06/2022
walter recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

mooie vernieuwde setting, lekker eten, goede...

mooie vernieuwde setting, lekker eten, goede vriendelijke bediening

María
Avis du: 18/06/2022
María recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Uitstekende service, lekkere eten. Een aanrader...

Uitstekende service, lekkere eten. Een aanrader om jezelf en je partner te trakteren.

Christel
Avis du: 18/06/2022
Christel recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Was de eerste keer nadat we de take away tijden...

Was de eerste keer nadat we de take away tijdens Corona hadden leren keNnen dat we kwamen eten. Het was een sensatie qua geuren kleuren en smaken. Enkel was er wel veel lawaai van de aanpalende tafels. Op sommige momenten moest ik bijna roepen om iets te zeggen tegenover mijn partner

Dirk
Avis du: 12/06/2022
Dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer fijn eten en super gezellig met een leuke...

Zeer fijn eten en super gezellig met een leuke bediening er boven op wat meer moet je nog hebben zeker voor herhaling vatbaar

Katrien
Avis du: 12/06/2022
Katrien recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We zijn vriendelijk ontvangen, we hebben goede...

We zijn vriendelijk ontvangen, we hebben goede uitleg gekregen over het menu, het eten was enorm lekker en de bediening was heel goed.

Bart
Avis du: 07/06/2022
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

héél lekker gegeten, topbediening en natuurlijk...

héél lekker gegeten, topbediening en natuurlijk een pluim voor gastheer "john"

Kathleen
Avis du: 05/06/2022
Kathleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Zeer fijne vriendelijke bediening en ontzettend...

Zeer fijne vriendelijke bediening en ontzettend lekker gegeten in een stijlvol interieur.

date score