Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Lundi exc. jours fériés
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.7 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Patrick
Avis du: 29/04/2018

Eerste en laatste keer.

Besteld om aan huis te leveren. Anderhalf uur gewacht. Nadat we opnieuw gebeld hebben werd er dan gezegd dat de bestelling ging vertrekken. De groenten waren niet gaar gekookt, de inktvis was veel te taai. De Haaievinnensoep was een waterachtige licht blubberige vloeistof, de nasi was nogal banaal. Kortom: hoeft voor ons niet meer!

placeholder
Lydia
Avis du: inconnu

Een heel goed chinees restaurant met zeer goede...

Een heel goed chinees restaurant met zeer goede service, de presentatie van de schotels zeer mooi. Ik heb nog nooit zo'n lekkere won ton soep gegeten. Zeer behulpzaam personeel, de dienster heeft mij zelfs geholpen en naar mijn auto gebracht. Nogmaals mijn oprechte dank.

gerrit
Avis du: inconnu

1 van de beste chinezen waar ik al ben geweest,...

1 van de beste chinezen waar ik al ben geweest, originelere gerechten dan bij de doorsnee afhaalchinees,gezellig kader. Toen ik nog in Deurne woonde,kwam ik hier elke maand. Ik heb wel heimwee naar de tijd toen het nog wat kleiner (intiemer) was en je de kok in zijn open keuken kon zien wokken en er metershoge vlammen uit de pan sloegen.

Gerda
Avis du: inconnu

Dit is nu eens een Chinees restaurant waar...

Dit is nu eens een Chinees restaurant waar niets op aan te merken valt: Het eten is lekker, de bediening is vriendelijk, het is er proper en voor geen geld eet je je buik vol.

Tous les avis de ce restaurant