Avis pour Cafe Exter

498 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.9
498 avis
date score
carine
Avis du: 13/11/2019
carine recommande ce restaurant pour: Groupes

Ik had expliciet gevraagd om iets aan te passen...

Ik had expliciet gevraagd om iets aan te passen in een gerecht. indien niet mogelijk heb ik een 2de keuze gegeven. Ik heb toch het gerecht zoals op de kaart gekregen zonder aanpassing.

Valérie
Avis du: 12/11/2019
Valérie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede service en lekker eten. Meer moet dat...

Goede service en lekker eten. Meer moet dat toch niet zijn.

Ilse
Avis du: 08/11/2019
Ilse recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zoals altijd lekker gegeten. Goede bediening Ee...

Zoals altijd lekker gegeten. Goede bediening Een persoonlijk welkom door de chef

Elke
Avis du: 31/10/2019
Elke recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

We vonden de kelner niet zo sympathiek en moest...

We vonden de kelner niet zo sympathiek en moesten op een gegeven moment ook weg, want hij ging de tafels al opruimen

Sally
Avis du: 28/10/2019
Sally recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Verzorgd ontbijt...

Verzorgd ontbijt

Eddy
Avis du: 25/10/2019
Eddy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, goede bediening. Hadden allen...

Lekker eten, goede bediening. Hadden allen iets verschillends genomen en het was dik in orde !!!

Ludwina
Avis du: 25/10/2019
Ludwina recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

De bediening was duidelijk minder dan vorige...

De bediening was duidelijk minder dan vorige zaterdag. Lang wachten eer je 'gezien' werd.

Yves
Avis du: 21/10/2019
Yves recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer goede sfeer. Zeer goede service, vriendeli...

Zeer goede sfeer. Zeer goede service, vriendelijk. Vlaamse keuken, maar geen mosselen. De wc-hoes is schoon, maar niet de muren, je moet je verfrissen.

Ludwina
Avis du: 13/10/2019
Ludwina recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

De bediening was heel vriendelijk. Ze zorgden...

De bediening was heel vriendelijk. Ze zorgden ervoor dat we ons thuis voelden en geen enkele vraag was teveel.

Pamela
Avis du: 12/10/2019
Pamela recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten, vriendelijke bediening....

Lekker gegeten, vriendelijke bediening.

date score