een gaste uit de eind jaren 70 tig.
eind jaren zeventig (ja inderdaad) bezocht ik de vogeltjesmarkt in Antwerpen. Mijn vriendin (Jos) en ik. wij ontmoeten na afloop van de markt een aardige Antwerpse man die ons na enkele wijntjes naar dit restaurant bracht. Na aflevering van ons (grapje) ging hij weg. Jos en ik, logeerden in Westdorpe in Zeeuws Vlaanderen, hebben in restaurant den Beer Goddelijk gegeten en gedronken. Zeker in de zeventiger jaren was dit voor ons een belevenis. Wij hebben nog enkele keren in Westdorpe gelogeerd en bezochten altijd den Beer. Ik heb destijds een kaartje meegekregen en heel goed bewaard. spijtig ben ik na die jaren niet meer in de gelegenheid geweest om uw restaurant te bezoeken. Maar heb wel reclame gemaakt. Zo enthousiast was ik. Ook de inrichting vonden wij geweldig. Ik hoop dit jaar ,eindelijk, uw restaurant weer te bezoeken. Wat ik wel zou willen weten, of de huidige eigenaar nog dezelfde is ? Gelet op de reviews lijkt mij dat, wanneer dat niet zo is, de nieuwe "kokers" enz. dezelfde wens hebben om hun gasten te laten geniet. Hellen