Avis pour Wok Van Antwerpen

65 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
7.3
65 avis
date score
Cathy L.
Avis du: 15/03/2019
Cathy L. recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Was heerlijk eten...

Was heerlijk eten

Rotariu A.
Avis du: 09/03/2019
Rotariu A. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Very nice place ,nice personnel and food in...

Very nice place ,nice personnel and food in abundance.It was the first time we went and we are definitely going back.

Jos
Avis du: 04/03/2019
Jos recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

prijs kwaliteit prima al-inn je staat voor...

prijs kwaliteit prima al-inn je staat voor geen verassingen vriendelijke bendiening zeer grote keus

Sylvia
Avis du: 26/01/2019
Sylvia recommande ce restaurant pour: Groupes

Ontvangst was rommelig, geen uit leg, slecht...

Ontvangst was rommelig, geen uit leg, slecht nederlands, niet super vriendelijk. Veel eten was koud,of bijna koud, en soms taai. Op de bakplaat lag vlees en vis bij elkaar, en met dezelfde spatel omgeschept. Koekjes bij het dessert waren taai, slagroom niet Koud. Denk ook aan de kleine kinderen, plastic bestek, plastic bordje en plastic glazen!!!! Voor 133.50 gegeten met 4 volwassenen en 2 kinderen, te duur voor de kwaliteit die we kregen, erg jammer.

Nabil Z.
Avis du: 20/01/2019
Nabil Z. recommande ce restaurant pour: Groupes

Het personeel in de zaal is enorm onvriendelijk...

Het personeel in de zaal is enorm onvriendelijk. En over uw klanten hoor je niet te praten als ze nog in zaak aanwezig zijn.

Paul
Avis du: 17/01/2019
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke mensen, lekker en gevarieerd aanbo...

Vriendelijke mensen, lekker en gevarieerd aanbod.

Durk
Avis du: 13/01/2019
Durk recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Hier al een keer eerder geweest, jaar of 2-3...

Hier al een keer eerder geweest, jaar of 2-3 terug. Nu weer eens wezen eten, en er is het één en ander verbeterd. Het eten was goed, werd constant aangevuld bij de opschepbakken. Bij de wok was nauwelijks een wachtrij doordat ze daar constant doorgingen. Het was druk zoals je bij een ‘all you can eat’-wokbuffet mag verwachten, zeker omdat het absoluut niet duur is. €29,50 voor 4u wokken ex alcohol en €35,50 inclusief alcoholische dranken. Personeel ruimt continu vuile borden op. Gezien ikzelf geen koolzuurhoudende dranken drink en zelf jus d’orange wilde, kreeg ik gewoon een fles waaruit ik kon schenken ipv steeds naar de bar te lopen. Het sanitair was goed schoon. Wij hadden een tafel vooraan gekregen, vlak naast waar je je ook moet melden en betalen, dat was erg rommelig mede vanwege het constante passeren en ophouden van de nieuwe gasten. Ook de kinderspeelhoek was om de hoek, en ouders met kinderen ‘dumpten’ ze vaak daar en gingen zelf zonder op of om te kijken rustig eten wat dus veel schreeuwende kinderen tot gevolg gaf.

Gashirahamwe N.
Avis du: 31/12/2018
Gashirahamwe N. recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

Good...

Good

Karima
Avis du: 30/12/2018
Karima recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lief , behulpzaam personeel !!! De dames doen...

Lief , behulpzaam personeel !!! De dames doen het uitstekend om alles goed te laten verlopen, ook tijdens drukte na 19u .. dikke pluim allen vd wok***

date score