Ga Nord

Hardenvoort 5 2060 ANVERS  ( 
Dam
 )
Budget
Pas de budget disponible
Heures d'ouverture
Maintenant ouvert Toutes les heures
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.4 Basé sur 372 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
372 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Arne
Date du repas: 08/03/2018
Arne recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Heel vriendelijke bediening en super lekker...

Heel vriendelijke bediening en super lekker eten! Ook een fantastisch gezellige sertting

Katrien
Date du repas: 04/03/2018
Katrien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heel lekker eten, kraakvers en origineel voor...

Heel lekker eten, kraakvers en origineel voor een brunch! Gezellig, mooi kader, etc... De service is wel voor verbetering vatbaar : tot 4 keer toe moeten herhalen dat ik geen gluten mag eten, en geen vlees eten (stond ook aangegeven bij de reservering), toch kwam het eerste gerecht geserveerd mét vleesstokje erin... Tot 3 keer toe moeten vragen naar de beloofde glutenvrije broodjes (mijn eten was op toen ze aankwamen). Thee brengen, maar geen kopje erbij - eten brengen maar geen vork op tafel, drankjes brengen die we niet besteld hadden (de kelner was op zoek) En er werd niet frequent afgeruimd waardoor het kleine tafeltje in een mum van tijd vol stond. Ook een beetje jammer dat er behalve (overigens heel lekker en vers) fruit geen ander glutenvrij alternatief was voor de poffertjes, gebakjes en koekjes die talrijk bij de buren geserveerd werden. De bediening zelf was overigens wel zeer vriendelijk. Het ontbrak gewoon wat aan een goeie structuur.

Charlotte V.
Date du repas: 04/03/2018
Charlotte V. recommande ce restaurant pour: Cadre trendy

Origineel concept van warme gerechtjes om te...

Origineel concept van warme gerechtjes om te sharen (altijd gezellig) en een koud verfijnd buffet met niet de typische klassiekers.

Lies
Date du repas: 04/03/2018
Lies recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Hele lekkere, uitgebreide brunch in een gezelli...

Hele lekkere, uitgebreide brunch in een gezellig kader!

Azahar T.
Date du repas: 04/03/2018
Azahar T. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

waarom we goed aten en de aandacht goed was...

waarom we goed aten en de aandacht goed was

Evi P.
Date du repas: 04/03/2018
Evi P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ik vond het kader heel gezellig, lekker eten...

Ik vond het kader heel gezellig, lekker eten en vriendelijke service

luc G.
Date du repas: 04/03/2018
luc G. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Veel te duur voor wat het is....

Veel te duur voor wat het is.

Bart
Date du repas: 01/03/2018
Bart recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Super aangenaam kader, attente bediening met...

Super aangenaam kader, attente bediening met een glimlach. Maar het eten volgt deze kwaliteit niet: mosselen (voorgerecht) waren koud en ondanks het feit dat we doorgaven (en de kelner aan de keuken doorgaf) dat mn gaste een allergie had voor rauwe tomaat, werd er toch rauwe tomaat geserveerd (in de burata). Ook het glas witte wijn (hongaars) was niet goed: de fles had te lang opengestaan, zeer flets en zuur. De andere wijnen waren wel goed. Ik hoop oprecht dat de keuken de kwaliteit van de omgeving/kader en bediening kan/zal volgen in de toekomst.

Tom V.
Date du repas: 28/02/2018
Tom V. recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Ik schrijf niet snel een review, maar dit is...

Ik schrijf niet snel een review, maar dit is er eentje die ik aan mezelf en aan het restaurant verplicht ben. Toen we Gå Nord binnenstapte tijdens één van de koelste dagen van het jaar vergaten we snel al onze winterzorgen. Met het prachtig verlichtte terras is dit letterlijk en figuurlijk één van de lichtpunten dat Park Spoor Nord te bieden heeft. Je komt binnen in een tot in de puntjes gerenoveerde oude koetshuis. In één van de meest originele gedecoreerde restaurants (zie foto's op de site) dat Antwerpen te bieden heeft, werden we ondergedompeld in een culinair hoogstaande opeenvolging van gerechten. Delen staat hierbij centraal en gelukkig maar, want alles wil je geproefd hebben. Wij lieten ons verwarmen met 'turen rundt', een menu samengesteld door de chef bestaande uit 4 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en een dessert. Als voorgerecht kreeg je volgende gerechten gepresenteerd: Graved lax | rode biet | koolrabi, Mosselen | dilleroom | venkel, Pulpo | saffraanaioli | crumble chorizo, Scandinavian “Beef“ salad. Eén voor één om van te smullen. Als hoofdgerecht had je 3 keuzes. Skrei, eend of vegetarisch gegrilde seizoensgroenten. Wij kozen voor de 2 laatste en opnieuw ongelooflijk lekker. Als afsluiter een chocoladetaart die ik liever niet wilde delen en ieders een shot vanille-ijs. Wil je je geliefden verrassen, op zakendiner, lekker eten met de familie, lunchen, zondagsbrunch, eens iets anders,... Hier kan het allemaal en zal je niet teleurgesteld worden. Geen onbelangrijke vermelding is dat Gå Nord sinds een aantal maanden het roer helemaal heeft omgegooid en zich meer gaan richten is op een breder publiek. Waar je hiervoor als buitenstaander op het terras niks mocht drinken, zal dat vanaf deze zomerperiode wel toegestaan zijn. Ook de prijzen zijn veel toegankelijker als hiervoor. Kortom prijs-kwaliteit is dit een topper in zijn reeks.

Tous les avis de ce restaurant