Avis pour Monkey King

3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
3 avis
date score
Mariska
Avis du: inconnu

Heerlijk eten: vooral de verschillende "Dim...

Heerlijk eten: vooral de verschillende "Dim Sum", "honing kip" en "pikante scampi's" Origineel en trendy decor: niet de typische chinees :-) Bediening: zeer attent, spontane toelichting over de verschillende gerechten. Ik kijk al uit naar de speciale proefavonden rond het chinees nieuwjaar!

Guy
Avis du: inconnu

Het eten was prima (eens iets anders dan de...

Het eten was prima (eens iets anders dan de doorsnee-chinees). Wij namen het selectiemenu. Vlotte , persoonlijke en attente bediening. Enig minpunt: tegelijkertijd een enorm grote familiegroep voor een feestje wat zorgde voor behoorlijk wat lawaai. Maar daar kan Monkey King natuurlijk niet aan doen. Een aanrader, en zeer prijsgunstig.

placeholder
Sonja
Avis du: inconnu

Dit chinese restaurant, gelegen in een echt...

Dit chinese restaurant, gelegen in een echt wel volkse wijk van antwerpen, vonden wij heel geslaagd. Lekker eten, goede bediening, heel leuke sfeer met een héél zachte muziekachtergrond. En bovenal zeker niet duur. Voor het weekend is reserveren zelfs aan te raden.

date score