Avis pour Rode 7

18 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
18 avis
date score
Leentje
Avis du: 18/07/2019
Leentje recommande ce restaurant pour: Groupes

ik had online gereserveerd en een bevestiging...

ik had online gereserveerd en een bevestiging ontvangen maar bij aankomt bleek het restaurant gesloten...

annemie
Avis du: 21/06/2019
annemie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

gezellige sfeer, authentieke inrichting, vlotte...

gezellige sfeer, authentieke inrichting, vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten en drinken

Linda
Avis du: 12/06/2019
Linda recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Altijd borden vol verse producten tegen een...

Altijd borden vol verse producten tegen een zeer redelijke prijs En een prima gastheer staat in voor het realiseren van je wensen

bart
Avis du: 24/05/2019
bart recommande ce restaurant pour: Couples

heel lekker en heel vriendelijke bediening...

heel lekker en heel vriendelijke bediening

Marleen
Avis du: 29/04/2019
Marleen recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We moesten lang wachten voor iemand ons kwam...

We moesten lang wachten voor iemand ons kwam bedienen. De ober kon ons niet vertellen wat een bepaalde pasta was, moest het gaan vragen. De kwaliteit/kwantiteit/prijs van de gerechten was echt niet in orde. Een vegetarische schotel met een paar vers gebakken groenten, wat koriandernoedels en enkele stukjes tofu € 17? Een slaatje met gerookte kip, een paar amandelschilfertjes en een heel klein beetje dressing ongeveer dezelfde prijs?? (wel dressing bijgevraagd en vlot gekregen). Ik hoop dat het te maken had met opening van tentoonstelling op vrijdagavond! Vroeger heel vaak geweest, maar niet direct van plan om weer te keren ... jammer. xx

Stefaan
Avis du: 17/04/2019
Stefaan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het bestelde gerecht was super heerlijk en...

Het bestelde gerecht was super heerlijk en met veel liefde en vakkennis gemaakt. Ook de bediening was uitstekend.

anne
Avis du: 14/03/2019
anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was weeral heel lekker en verzorgd...

Het eten was weeral heel lekker en verzorgd en de bediening erg vriendelijk. We komen zeker nog terug!

Bart
Avis du: 07/02/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede prijs kwaliteit verhouding en aangename...

Goede prijs kwaliteit verhouding en aangename bediening.

Femke
Avis du: 11/01/2019
Femke recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker gegeten en een fijne bediening!...

Heel lekker gegeten en een fijne bediening!

date score