Avis pour Axxes Cafe

784 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.0
784 avis
date score
Wouter V.
Avis du: 18/01/2022
Wouter V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Prima bediening, serveerder liep de benen onder...

Prima bediening, serveerder liep de benen onder zijn gat vandaan

Christ'l
Avis du: 18/01/2022
Christ'l recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker en vriendelijke bediening...

Lekker en vriendelijke bediening

Soshana
Avis du: 17/01/2022
Soshana recommande ce restaurant pour: Couples

Het eten was goed en we zijn vriendelijk geholp...

Het eten was goed en we zijn vriendelijk geholpen door het personeel, met name door Mustafa.

Gina
Avis du: 10/01/2022
Gina recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Makkelijk te reserveren. Bediening uitstekend,...

Makkelijk te reserveren. Bediening uitstekend, heerlijk gegeten. Kwaliteit prijs verhouding prima.

Axelle
Avis du: 10/01/2022
Axelle recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Niet gekregen wat we gevraagd hadden en hier...

Niet gekregen wat we gevraagd hadden en hier werd ook niets aan gedaan. We vroegen om de manager te spreken en dat kon ook niet.

Eric
Avis du: 10/01/2022
Eric recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goed en vriendelijk geholpen. Lekker gegeten...

Goed en vriendelijk geholpen. Lekker gegeten

Jip
Avis du: 10/01/2022
Jip recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eten was erg lekker, personeel was erg...

Het eten was erg lekker, personeel was erg vriendelijk en de sfeer was top. Het eten was wel heeel erg snel.

Kim
Avis du: 10/01/2022
Kim recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Lekker gegeten. Snelle service. Vriendelijke...

Lekker gegeten. Snelle service. Vriendelijke bediening

Sandra
Avis du: 08/01/2022
Sandra recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen. De zaak...

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen. De zaak is zeer sfeervol. De bediening was top ! Heerlijk gegeten.

Ann
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: Action Nationale Restaurant
Avis du: 08/01/2022
Ann recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Vriendelijke bediening en lekker eten. Wel...

Vriendelijke bediening en lekker eten. Wel vreemd dat je het bestel van het voorgerecht moet bijhouden voor de hoofdschotel. Verder top!

date score