Avis pour Axxes Cafe

241 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
241 avis
date score
Loni
Avis du: 11/12/2019
Loni recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

We hadden de Axxes menu inclusief cocktail...

We hadden de Axxes menu inclusief cocktail maar moesten op het einde wel nog extra betalen voor de cocktail. Wij hebben vier keer moeten vragen achter zure room. Telkens waren ze het vergeten. Na een half uur kregen we het potje room maar was ons eten op. Jammer!

livens
Avis du: 08/12/2019
livens recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goed gegetenen! Voldoende en lekker. Aangenaam...

Goed gegetenen! Voldoende en lekker. Aangenaam kader en vriendelijk behulpzaam personeel.

Verbecke
Avis du: 08/12/2019
Verbecke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Super goede en snelle service! Lekker eten...

Super goede en snelle service! Lekker eten en gezellig tafelen !

Noya
Avis du: 07/12/2019
Noya recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Ik ben altijd tevreden bij Axxes omdat het...

Ik ben altijd tevreden bij Axxes omdat het eten goed is en het personeel zeer vriendelijk zijn. Daarom kom ik daar al jaren voordat ik naar de film gaat.

Els
Avis du: 07/12/2019
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk en lekker...

Vriendelijk en lekker

Virginia
Avis du: 07/12/2019
Virginia recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goed eten en goede bediening....

Goed eten en goede bediening.

An
Avis du: 07/12/2019
An recommande ce restaurant pour: Cadre trendy, Rapport qualité/prix

vlotte bediening, heel lekker gegeten het...

vlotte bediening, heel lekker gegeten het voorgerecht (scampi's met focaccia) vond ik wel redelijk duur in verhouding tot de hoeveelheid

Tina
Avis du: 06/12/2019
Tina recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

leuke sfeer , toffe bediening en lekker eten...

leuke sfeer , toffe bediening en lekker eten

Ramona
Avis du: 04/12/2019
Ramona recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekkere cocktails, eten was wel weinig tov...

Lekkere cocktails, eten was wel weinig tov de prijs (steengril) Entrecote was te gaar, medium gevraagd.

van Jole
Avis du: 02/12/2019
van Jole recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

vlotte bediening...

vlotte bediening

date score