Avis pour Taketwo

9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.0
9 avis
date score
Aaron
Avis du: inconnu

Helaas...

Niet zo een positieve ervaring achter de rug. Eerst 20 minuten wachten op een kaart en vervolgens mochten we nogmaals 20 minuten wachten om enkel en alleen een drankje te bestellen. We hebben de zaak verlaten zonder iets te drinken. Echt vriendelijk waren ze ook niet. En dat is jammer. Zeker omdat er maar 20 personen in de zaak zaten. Na ons kwamen nog enkele mensen binnen die voor ons bediend werden. Had dit ermee te maken omdat we een jong stel waren?

placeholder
Sven
Avis du: inconnu

zwak en kortzichtig

menukaart is zeer beperkt personeel en management zeer ondermaats op het vlak van klantvriendelijkheid

Rita
Avis du: inconnu

Gezellige sfeer en lekker eten!...

Gezellige sfeer en lekker eten!

Klaartje
Avis du: inconnu

Ideaal om te combineren met een avondje film!...

Ideaal om te combineren met een avondje film! De cocktails zijn alvast een aanrader om mee te beginnen. De kaart is uitgebreid met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zelfs wanneer het druk is, moet je niet lang wachten. De bediening laat soms op zich wachten, maar is wel vriendelijk. De inrichting heeft iets weg van een loungebar, elk tafeltje heeft voldoende privacy en de stoeltjes zitten lekker zacht. Ook om na de film iets te komen drinken, is dit zowat de beste gelegenheid rond Metropolis. Alleen jammer dat ze soms in het weekend zo snel sluiten...maar dat nemen we er dan wel bij.

Johan
Avis du: inconnu

Heb vandaag in deze zaak geluncht. Ik kende...

Heb vandaag in deze zaak geluncht. Ik kende de zaak niet en 't was een meer dan aangename verrassing. Goede kaart, goede suggesties. Ik heb gekozen voor de suggestie 'Spagetti vongolé': Beetgare pasta met een heerlijk roomsausje, overvloedig voorzien van schelpdiertjes... en lekker! Ook de bediening was vlot, vriendelijk en snel. Absolute aanrader dus.

Klaartje
Avis du: inconnu

Eindelijk een goede eetgelegenheid bij Metropol...

Eindelijk een goede eetgelegenheid bij Metropolis. De kaart is uitgebreid met zowel kleine als grote gerechten. De bediening is vriendelijk en (meestal) snel. In het weekend is het gezellig druk. Minpuntje was de verlichting aan een kant van het restaurant, het leek soms wel of je in dat deel niet kon zitten, wegens te donker. De cocktails zijn lekker en elke eerste dinsdag van de maand is er een Ladiesnight, zo ook in Metropolis! Zeker een aanrader

Inge
Avis du: inconnu

Fijne, snelle bediening, lekker eten. Perfecte...

Fijne, snelle bediening, lekker eten. Perfecte snelle hap vooraleer naar de film te gaan!

Kevin
Avis du: inconnu

Een ideale combinatie met een avondje film....

Een ideale combinatie met een avondje film. Vriendelijke en snelle bediening in een mooi kader. Verzorgde borden. Alleen jammer dat niet al het clienteel dezelfde etiquette meegekregen heeft (dat is het nadeel van in een bioscoop complex gelegen te zijn waar Jan met de pet komt.)

Bob
Avis du: inconnu

Goed dat er aan de Metropolis ook een 'echt'...

Goed dat er aan de Metropolis ook een 'echt' restaurant bestaat. Correcte, warme, vlotte bediening. Malse steak met uitstekend sausje en verrassende lekker slaatje. Echte frietjes! Aanvaardbare huiswijn. Tong en gehemelte dessertjes. Goed adres voor of na de film.

date score