Avis pour Hechi World Kitchen

1174 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
1174 avis
date score
Eduard
Avis du: 29/02/2020
Eduard recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten en in overvloed...

Heel lekker eten en in overvloed

van Hoof
Avis du: 27/02/2020
van Hoof recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Zoals altijd veel keus , als je met honger...

Zoals altijd veel keus , als je met honger buiten gaat ligd het aan Uzelf , en de attendheid voor het verwijderen van lege borden is optimaal , Gewoon Goed !!

Herman
Avis du: 26/02/2020
Herman recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

De producten smaakten niet erg vers...

De producten smaakten niet erg vers

MARLEEN
Avis du: 23/02/2020
MARLEEN recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

De gereserveerde plaats was perfect. Had gevraa...

De gereserveerde plaats was perfect. Had gevraagd een rustige plaats en een kinderstoel. En dit was perfect. Het eten was zeer lekker en voor ieders wat wil. Het was een zeer gezellige avond met goede bediening en voorzieningen.

Serge
Avis du: 22/02/2020
Serge recommande ce restaurant pour: Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

perfect voor groep feest. enorm keuze, buffeten...

perfect voor groep feest. enorm keuze, buffeten zijn constant vernieuwd met verse producten UITSTEKEND prijs kwaliteit

Rene
Avis du: 19/02/2020

Ik zoek waar ik mijn Lunch Pass kan gebruiken...

Ik zoek waar ik mijn Lunch Pass kan gebruiken op de website van www.sodexo4you.be en vind de zaak: RESTAURANT HECHI Luithagen-Haven 4 2030 ANTWERPEN 03/5447999 Restaurant Aanvaarde cheques Lunch Pass (Sodexo Card). Daar aangekomen wil men de Lunch Pass NIET AANVAARDEN ALS BETAALMIDDEL en heb ik NIET kunnen betalen met de kaart van Sodexo. Dit is mi valse reclame. Ofwel moet de zaak HECHI zorgen dat ik kan betalen met de Sodexo kaart OFWEL moet DE ZAAK HECHI en het adres UIT DE LIJST van deelnemende handelaars VERWIJDERD WORDEN.

Tania
Avis du: 17/02/2020
Tania recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alles vers en veel keuze...

Alles vers en veel keuze

Jean
Avis du: 17/02/2020
Jean recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij zijn zeer tevreden over het eten en over...

Wij zijn zeer tevreden over het eten en over de service . Spijtig genoeg zijn de borden altijd koud dat brengt dat wanneer men kleine porties neemt (en dat is wel de bedoeling) het eten koud is tegen dat men aan de tafel zit. Bordenwarmers zouden geen overdreven luxe zijn .Het gaat hier natuurlijk om een grote investering die ik kan begrijpen maar koud eten zal mij ervan tegenhouden om Hechi meerdere keren te bezoeken in dezelfde maand. Op 16/02/2020 werkte ook de kassa niet aan de alcohol stand niet en deed de koffiemachine het ook niet.

placeholder
Frank
Avis du: 16/02/2020
Frank recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Super goede keuken...

Super goede keuken

Patricia
Avis du: 16/02/2020
Patricia recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

veel keuze. vriendelijk personeel. goede prijs...

veel keuze. vriendelijk personeel. goede prijs

date score