Avis pour Hechi World Kitchen

1149 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
1149 avis
date score
Murielle
Avis du: 13/05/2018
Murielle recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

alles is zeer goed ,Maar als ik 1 MINPUNT mag...

alles is zeer goed ,Maar als ik 1 MINPUNT mag zeggen is het dat ik vind dat kinderen niet aan het eten mogen komen ze prutsen er komen er met blote handen aan en ik vond dit niet zo smakelijk, Persoonlijk vind ik enkel volwassene aan de eetbar mogen komen. voor het te nemen . Dit is mijn enkele min punt gewoon voor hygiëne en smakelijkeid. groetjes

Freddy
Avis du: 12/05/2018
Freddy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

vlot onthaal en verse producten tevens groot...

vlot onthaal en verse producten tevens groot aanbod van allerlei etenswaarden

Maria D.
Avis du: 11/05/2018
Maria D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Voldoende keuze, goede bediening We komen zeker...

Voldoende keuze, goede bediening We komen zeker terug

Danny
Avis du: 07/05/2018
Danny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

prima service... vlot verloop... snel afruimen....

prima service... vlot verloop... snel afruimen... prima verhouding prijs - kwaliteit. voor herhaling vatbaar !

Tom V.
Avis du: 07/05/2018
Tom V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goed onthaal. Vrolijke bediening. Mooi gepresen...

Goed onthaal. Vrolijke bediening. Mooi gepresenteerde,lekkere gerechten. Aan tafel komen ze tijdig uw gebruikte borden afruimen. Grote keuze aan gerechten.

geert v.
Avis du: 07/05/2018
geert v. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We waren met een groep van 17 voor een communie...

We waren met een groep van 17 voor een communie feest. Iedereen had keuze genoeg. Het was schitterend

DIRK
Avis du: 07/05/2018
DIRK recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

uitgebreid buffet van goede kwaliteit...

uitgebreid buffet van goede kwaliteit

placeholder
Luyckx
Avis du: 06/05/2018
Luyckx recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was niet te druk. Goede airco. Vriendelijk...

Het was niet te druk. Goede airco. Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten!

Irena S.
Avis du: 05/05/2018
Irena S. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

lekker gegeten, goede bediening...

lekker gegeten, goede bediening

Eric
Avis du: 05/05/2018
Eric recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

gezellig en goed tafelen. Iedereen eet wat...

gezellig en goed tafelen. Iedereen eet wat hij zelf het liefste mag.

date score