Avis pour Hechi World Kitchen

1367 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
1367 avis
date score
Dirk
Avis du: 01/08/2021
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Verzorgde keuken. Mooi interieur, alles netjes,...

Verzorgde keuken. Mooi interieur, alles netjes, zelfs de toiletten.! Vriendelijke bediening

Karen
Avis du: 01/08/2021
Karen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Proper restaurant en vriendelijke mensen. Veel...

Proper restaurant en vriendelijke mensen. Veel keuze, steeds aangevuld. Prijs/kwaliteit zijn wij zeer tevreden.

Erik
Avis du: 28/07/2021
Erik recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijk personeel , groot assortiment....

Vriendelijk personeel , groot assortiment.

Johnritz
Avis du: 28/07/2021
Johnritz recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het eten waren lekker waren vriendelijk ik...

Het eten waren lekker waren vriendelijk ik kon er geen negatieve commentaar geven alles was goed

Anita
Avis du: 26/07/2021
Anita recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

lekker eten en snelle bediening. toch wel...

lekker eten en snelle bediening. toch wel gezien dat niet iedereen zijn handen ontsmette bij het betreden van de buffetzone. De toiletten waren niet al te proper.

angele
Avis du: 26/07/2021
angele recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

enorme keuze, vriendelijk personeel, goede...

enorme keuze, vriendelijk personeel, goede prijs in verhouding met het aanbod en wat ook gemakkelijk is : parking !

Ronny
Avis du: 26/07/2021
Ronny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Veel variatie & lekker eten...

Veel variatie & lekker eten

Ira
Avis du: 26/07/2021
Ira recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Alle gerechten die ik genomen had, waren prima...

Alle gerechten die ik genomen had, waren prima bereid. Dit in combinatie met de uitgebreide keuze in buffetvorm, maken dat we zeer waarschijnlijk opnieuw zullen boeken bij dit restaurant.

Carl
Avis du: 25/07/2021
Carl recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Alles goed, gezellig zitten , veel keuze aan...

Alles goed, gezellig zitten , veel keuze aan eten - lekker en vers - vriendelijk personeel. En dat voor goede prijs - echt een plek om een verjaardag te vieren met voor ieder wat wils.

Albert
Avis du: 25/07/2021
Albert recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Super eten super veel keuze en heel vriendelji...

Super eten super veel keuze en heel vriendeljik

date score