Avis pour Plein Publiek

150 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.3
150 avis
date score
talisa
Avis du: 09/03/2020
talisa recommande ce restaurant pour: Groupes

Het was er zeer koud, je kon niet anders dan...

Het was er zeer koud, je kon niet anders dan met je jas aan eten. De druppels condens kwamen terug naar beneden en vielen zelfs in het buffet.

Petra
Avis du: 04/12/2019
Petra recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Lekker eten en heel vriendelijke bediening....

Lekker eten en heel vriendelijke bediening.

Pol
Avis du: 01/12/2019
Pol recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

uitzonderlijk lekker gegeten vriendelijke bedie...

uitzonderlijk lekker gegeten vriendelijke bediening correcte bediening

Larissa
Avis du: 30/11/2019
Larissa recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was wel lekker, maar ik had daarvoor gevraa...

Het was wel lekker, maar ik had daarvoor gevraagd om ermee rekening te houden dat mijn vriendin zwanger is. Maar toch wordt er niet echt opgelet en moesten wij twee keer vragen om dingen door te bakken, wat dan niet gebeurt is. Ook was de rook echt veel in de serre en al de kleren ruiken heel hard naar rook. Maar service was ok en ook de gerechten lekker.

Erwin
Avis du: 25/11/2019
Erwin recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Fantastische locatie en concept van party nadie...

Fantastische locatie en concept van party nadien. De cocktails en amuze waren ook heel verzorgd. Mijn eten was allemaal super lekker (langoestine en zeebaars). Kleine opmerking want 2 vrienden klaagden wel over de kwaliteit van het vlees, ik dacht de Ierse zesrib. Ook de service ging vrij traag. Gelukkig waren we nog net op tijd voor de stoelen en tafels aan kant moesten.

Marc
Avis du: 25/11/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Leuke setting: Alhoewel dat het vlees beter...

Leuke setting: Alhoewel dat het vlees beter kon qua smaak en vooral de verwarming. Het was er berekoud

Ellen
Avis du: 24/11/2019
Ellen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heerlijk gegeten!!...

Heerlijk gegeten!!

Katrijn
Avis du: 18/11/2019

Verrassende brunch. Geen typische 'spek met...

Verrassende brunch. Geen typische 'spek met eitjes'. Leuke locatie

Matthias
Avis du: 17/11/2019
Matthias recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer lekker eten, beperkte kaart. Service liet...

Zeer lekker eten, beperkte kaart. Service liet soms op zich wachten.

Kelly
Avis du: 17/11/2019
Kelly recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Geweldig eten, schitterende en vriendelijke...

Geweldig eten, schitterende en vriendelijke bediening! Toffe locatie!

date score