Avis pour Danieli Il Divino

2594 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
2594 avis
date score
placeholder
Josée
Avis du: 27/02/2020
Josée recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was goed en de zaak zat stampvol,...

Het eten was goed en de zaak zat stampvol, dus een goed teken vind ik. Alleen kreeg ik een Prosecco die zijn belletjes kwijt was ( waarschijnlijk het einde van de fles) maar die heb ik terug gegeven.

Geneviève
Avis du: 26/02/2020
Geneviève recommande ce restaurant pour: Groupes

Zeer vriendelijke bediening...

Zeer vriendelijke bediening

Bart
Avis du: 26/02/2020
Bart recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Super bediening en kwaliteit! Leuke setting....

Super bediening en kwaliteit! Leuke setting. Wij komen zeker terug.

Marleen
Avis du: 26/02/2020
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes

Super service en super kwaliteit in een prachti...

Super service en super kwaliteit in een prachtig kader

Rudi
Avis du: 24/02/2020
Rudi recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

bediening was te vergelijken met kantine van...

bediening was te vergelijken met kantine van fabriek, snel snel met weinig empathie door kelner met geen al te frisse adem. We hadden iets beter verwacht van dit diner.

Kelly
Avis du: 22/02/2020
Kelly recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Great food Great place Great service...

Great food Great place Great service

Erik
Avis du: 22/02/2020
Erik recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Altijd fijn om in zo'n mooi decor te dineren....

Altijd fijn om in zo'n mooi decor te dineren. Hier kom je als antwerpenaar om te "profiteren", wat iets anders is dan "dineren". Ruime prijsvork op de kaart maakt dat iedere beurs hier zijn gading vindt.

Anouchka
Avis du: 22/02/2020
Anouchka recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Bij het binnenkomen was ik meteen gecharmeerd...

Bij het binnenkomen was ik meteen gecharmeerd door het interieur van de zaak. Super gezellig met zeer mooie glaspartijen achteraan het restaurant. Ik had een pasta met truffel genomen die overheerlijk was! Ook de bediening was zeer goed. Danieli il Divino is zeker een aanrader!

Stéphane
Avis du: 21/02/2020
Stéphane recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Komen alle jaar 3 dagen na elkaar Eten, zeer...

Komen alle jaar 3 dagen na elkaar Eten, zeer druk restaurant maar toch altijd top service en vooral Super lekker eten! Advies: book op tijd online

nina
Avis du: 20/02/2020
nina recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Zoals altijd: superlekker eten, fantastisch...

Zoals altijd: superlekker eten, fantastisch kader en bijzonder sympathiek personeel. Kan niet wachten om terug te gaan!

date score